Mercedes lanserar husbil

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Mercedes lanserar husbil

I år gör Mercedes debut på Elmia Husvagn Husbil där delanserar den nya kompakta husbilen Marco Polo.
– Jag hade inte räknat med den här anstormningen, säger marknadschefen Lalenya Tedfors.

Lelanya Tedfors vid husbilen Marco Polo

Lelanya Tedfors vid husbilen Marco Polo

Mercedes Marco Polo har funnits i Tyskland i ett par år. Men det är först nu som modellen lanseras i Sverige.
– Tiden är inne. Allt fler vill ha en utflyktsbil som man även kan använda som en rymlig personbil, säger Lalenya Tedfors.

Målgruppen är alltifrån pensionärer som vill ha något lätt till yngre med något specialintresse som kräver smidiga och rymliga transporter. Lalenya Tedfors nämner fiskare eller extremsportare som exempel.
– Bland annat sponsrar vi multisportaren Staffan Backlund som reser runt i Europa och får med sig alla redskap utan bekymmer, säger hon.

Husbilen innehåller såväl kök som dusch och både mat- och sovplatser för fyra personer. Detta trots att den endast är 5,14 meter lång och under två meter på höjden. Höjden går dock att justera via ett uppfällt tak så att det blir full ståhöjd (2,3) i köksdelen.
– Den är perfekt för de som inte vill planera för mycket. Man kan in och ställa den på Strandvägen i Stockholm eller åka in i Rom utan bekymmer, säger Lelenya Tedfors.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.