Uppåt för polar!

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Uppåt för polar!

I höst har Polar hunnit med två stora mässor – Stora Nolia i Piteå och Elmia i Jönköping. Båda har gått långt över förväntan.

– Det är otroligt mycket jobb med en mässa, men det uppvägs verkligen av all den positiva energi vi fått från både kunder och återförsäljare, hävdar en nöjd vd.

– Försäljningen på Nolia var bra och på Elmia i det närmaste fenomenal, lägger han till.

Polar Grizzly 2017

Polar Grizzly 2017

Kvalitet – för stunden och i längden

Polar ligger i premiumklassen och har envist hållit fast vid hantverk, fullt vinterfunktionella vagnar och tuffa klimattester, även om konkurrensen från lågprismärken tidvis har varit hårt.

– Allt fler förstår att kvalitet lönar sig både för stunden och i längden, säger Polars VD. Dessutom får vi mycket uppskattning för den nya årsmodellen både när det gäller utseende och våra olika planlösningar.

Satsningar som uppskattades

I år har Polar lagt extra fokus på barnen.

– Trenden är att allt fler reser med barn eller barnbarn och våra barnvänliga vagnar fick mycket uppskattning från den målgruppen, säger Tony.

Stor uppmärksamhet fick det nya egenutvecklade badrummet med integrerad dusch. Dessutom var det stort sug efter Polars Special Edition-vagn. Genom att analysera vad flest kunder vill ha har de specialdesignat Polar 590 med några exklusiva och uppskattade tillval, till ett riktigt bra pris.

Nypremiär för husbilar

En annan trend är att antalet husbilar ökar. Till mässan på Elmia i Jönköping i september var det nypremiär på Polars husbilar.

– Det var hela tiden kö till Polar Grizzly, Och återigen är det hantverket och möjligheten till året runt-camping som är vår stora fördel. Många kunder hävdar dessutom att våra husbilar är tystast och mest behagliga att köra av de bilar som finns på marknaden, avslutar vd Tony Ekström.

SoliferPolar

SoliferPolar AB är den mest nordligt belägna husvagns- och husbilstillverkaren i världen. Högkvalitativa husvagnar och husbilar har tillverkats i Dorotea i Norra Sverige i mer än 50 år. Polarvagnen är Sveriges mest sålda husvagn genom tiderna.

Företaget har drygt 60 erfarna, dedikerade medarbetare som arbetar målinriktat med stränga kvalitetstester för att producera de bästa husvagnarna och husbilarna på marknaden.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.