Rekordförsäljning för Pilote

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Rekordförsäljning för Pilote

Pilotes nya husbilssortiment lockar mässbesökarna. Första dagen blev det rekordförsäljning i montern.
– Det har börjat strålande, säger Michael Danielsson, agent för Pilote i Skandinavien.

Michael Danielsson och Pilote har fått se rekordförsäljningssiffror hittills under Elmia Husvagn Husbil.

Michael Danielsson och Pilote har fått se rekordförsäljningssiffror hittills under Elmia Husvagn Husbil.

I montern finns bland annat årets stora nyhet – premiumhusbilen Le Voyageur Signature. En husbil som är framtagen för att möta den ökade efterfrågan på större bakhjulsdrivna husbilar. Le Voyageur Signature kommer i två storlekar, 8 och 8,5 meter.

– Den har riktigt snygg design och är vårt största dragplåster i år. Det märks att den är intressant, vi har redan offererat ett antal, säger Michael Danielsson.

Pilote har också märkt av att allt fler svenskar lockas av att köpa mindre husbilar. På Elmia Husvagn Husbil visar de därför upp sitt van-sortiment.

– Det har ökat ordentligt i Europa de senaste åren, och det märker vi av även i Sverige. Det handlar mycket om smidigheten, säger Michael Danielsson, som även vill lyfta fram den helt nya golvkonstruktionen i Pacific-serien, som innehåller 16 halvintegrerade husbilar.

Pilote satsar stort på mässan och det har märkts under de första två dagarna.

– Första dagen hade vi rekordförsäljning och det har börjat lika bra idag. Det känns bra, för mässan är en värdemätare för hela den kommande säsongen, säger Michael Danielsson.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.