Veinavigasjon med hundesporing

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Veinavigasjon med hundesporing

Garmin presenterer den nye DriveTrack™ 71, en bilnavigator med en 6,95-tommers berøringsskjerm som i tillegg til veinavigasjon også kombinerer funksjoner for hundesporing.

Garmin® DriveTrack 71 – veinavigasjon kombinert med hundesporing

Garmin® DriveTrack 71 – veinavigasjon kombinert med hundesporing

Bilnavigatoren kan spore opptil 20 hunder med rekkevidde opptil 14 kilometer når den er tilkoblet kompatibelt GPS-hundesporingssystem. DriveTrack 71 leveres med sanntidstjenester (gratis) og innebygd Wi-Fi, som muliggjør oppdatering av kart og programvare.

– Vi ser at flere og flere jegere ser nytten av å spore hunden via bil under jakten eller når hunden skal hentes etter avsluttet jakt, forteller Marcus Bjärneroth som er Nordisk markedsdirektør hos Garmin.
– DriveTrack 71 er del av utstyrspakken for den aktive jegeren og kan benyttes i kombinasjon med fenix klokker og Alpha hundepeilere.

DriveTrack 71 leveres preprogrammert med topokart, ett 1-års abonnement på BirdsEye satelittbilder og detaljerte veikart med turn-by-turn ruting for Europa. Dette gjør at bilnavigatoren fungerer like godt i storbyen som ute i skogen. Uansett om du reiser med jakthunder eller familien har du nytte av den preprogrammerte TripAdvisor® som gir en oversikt over hoteller, restauranter og severdigheter.

Ved tilkobling til appen Garmin Smartphone Link2 (gratis)får DriveTrack 71 tilgang til sanntidstjenester som trafikkmeldinger, værvarslingstjenester, fotobokser, trafikklys3, ledige parkeringsplasser med mer. Appen gir i tillegg mulighet for mottak av smartvarsler fra kompatibel telefon, som viser sms’er, telefonanrop, kalenderpåminnelser, adresser og ulike appvarsler. LiveTrack-funksjon gir muligheten for å dele posisjon med venner eller jaktkamerater, slik at man effektivt kan samordne samlingsplass med jaktlaget eller opphentingsplass for hundene.

DriveTrack 71 er tilgjengelig på lager og selges til veil. pris kr. 4.299.-

Garmin tilbyr også avansert navigasjon for campingentusiaster, den har bobilruter og veiadvarsler som skal gjøre det lettere å finne frem med bobilen: Camper 770 LMT-D les mer her.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.