Ny GPS for bobiler

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Garmin med ny GPS for bobiler

Garmin presenterer Camper 770 LMT-D, en ny avansert navigasjonsenhet for campingentusiasten. Camper 770 LMT-D er utviklet med nyttige funksjoner som gjør det mulig å motta trafikkinformasjon og værvarsling i sanntid. Navigatoren leveres med en stor, brukervennlig 6,95-tommers fargeberøringsskjerm som er lettlest uansett lysforhold.

Garmin med ny GPS for bobiler

Garmin med ny GPS for bobiler

«Camper 770 LMT-D er en navigasjonsløsning som passer perfekt for bobiler og for den som vil ha så mye som mulig ut av turen,» forteller Dan Bartel hos Garmin. «Med relevant reiseinformasjon for nye turdestinasjoner, kontinuerlige oppdateringer om trafikk og førervarsler samt et stort register for campingplassdata er Camper 770 LMT-D er godt valg for campingentusiasten.»

Camper 770 LMT-D er kompatibel med smarttelefon og via trådløse funksjoner hentes løpende informasjon. Via den kostnadsfrie app’en Smartphone Link kan du unngå trafikkøer, få informasjon om pris og tilgjengelighet for parkering og få værvarslingsprognoser til planlagt destinasjon. Ved hjelp av LiveTrack-funksjon kan du dele posisjon med venner og familie slik at de kan følge deg på turen. Via Wi-Fi kan det lastes ned nye kart og programvare slik at navigasjonsenheten alltid er oppdatert når du skal på reise. Camper LMT-D gir også turforslag basert på POI’er (punkter av interesse) slik at turen kan planlegges ned til minste detalj.

Kjør med tilpassede ruter for bobiler og campingvogner

Kjør med tilpassede ruter for bobiler og campingvogner

En ferietur med bobil eller campingvogn krever spesielle funksjoner for at reisen skal bli perfekt. Med Camper LMT-D får du turforslag basert på størrelsen og vekten på bobilen eller campingvognen. Enheten leveres med en omfattende database med informasjon om campingplasser og ulike tilbud på disse som for eksempel vann, strøm, internettforbindelse og lignende. Det gis også trafikkvarsler om skarpe svinger, fartsgrenser, bobilspesifikke varsler som bratte bakker, brohøyder, vektbegrensninger og mer. I tillegg følger navigatoren med på kjøretid, gir varsler til fører når det er på tide å ta en pause og foreslår rasteplasser eller spisesteder langs ruten. Ønsker man å endre planlagt rute er det enkelt å trykke på skjermen og benytte funksjoner som Easy Route Shaping. Informasjon om populære restauranter og spisesteder finnes i den preprogrammerte applikasjonen TripAdvisor.

For å oppmuntre til sikker kjøring har Camper 770 LMT-D handsfree navigasjonsløsning slik at føreren kan beholde begge hendene på rattet. Stemmestyrt navigering gir føreren mulighet til å styre navigatoren ved å gi enkle kommandoer til enheten. Via kompatibel smarttelefon og Bluetooth funksjoner kan føreren både ringe- og ta imot telefonsamtaler, sms, smartvarsler og e-post rett på skjermen.

Camper 770 LMT-D er kompatibel med Garmin BC 30 ryggekamera, ved enkel tilkobling har føreren ett kraftig verktøy og kan se hva som foregår også bak bilen- eller vognen.
Camper 770 LMT-D forventes leveringsklar i mars 2017.

Pris: ca 4300 kroner.

Les mer: https://buy.garmin.com/nb-NO/NO/p/570175

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.