Bedre lys til bobilen

Kjøp bedre lys til bobilen – LED eller Xenon til bobil

Visste du at en 50-åring trenger 3 ganger så mye lys som en 20-åring for å se veien like godt? Bytt til Xenon og få opp til 10 ganger sterkere lys!

LED lys til bobil

LED lys til (Foto: Ekstralys)

Vi har kanskje Norges beste priser på anerkjente Hella lykter!

Ekstralys.no er en anerkjent lysleverandør på det norske markedet og er kjent for kvalitetsprodukter, god service, konkurransedyktige priser og god produktekspertise.

Ekstralys har eksistert i 10 år, og er en av landets eldste og mest solide selskaper som tilbyr lys til ettermontering til MC, bil, båt, maskiner, traktor, lastebiler – stort sett alle kjøretøyer.

Ekstralys leverer produkter til blant annet Politiet, Brannvesenet, Mekonomen, AK Maskiner. Hos oss er det kvalitet som gjelder, i alle ledd.
Hella ekstralys

Om Ekstralys

Dybvik Trading a/s er selskapet bak Ekstralys og blir drevet fra våre lokaler i Gahre Næringspark 7, i Lindesnes.

Dybvik Trading ble startet i 2004, først som enkeltmannsforetak og siden som aksjeselskap. Siden oppstarten har vi drevet med xenonlys og lys til bil som vår spesialitet, med mange års erfaring i feltet tør vi kalle oss en av landets fremste eksperter på fagområdet.

Firmaet drives av 3 heltidsansatte og flere deltidsansatte. Vi har vanlige åpningstider fra 0800 til 1600 alle hverdager, stengt lørdag og søndag.

LED fjernlys er den råeste lyskasteren på markedet! Lyser opp til 1,5 km!

Annonse:Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.