Väghjälp för Husbil

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Väghjälp för Husbil!

Väghjälp för Husbil. De flesta får tyvärr uppleva någon gång att husbilen stannar på grund av t.ex. motorstopp, punktering eller trafikolycka.

.

Väghjälp för Husbil

Väghjälp för Husbil

Väghjälp för Husbil. Bara tanken på en strejkande bil vid vägrenen är stressframkallande för många bilägare. Med SBM:s Väghjälp, är man aldrig ensam, och hjälpen är aldrig långt borta. Allt som behövs är ett telefonsamtal till vår larmcentral hos SOS International, där får du hjälp alla tider på dygnet om husbilen skulle krångla.

Du får kostnadsfri hjälp direkt på plats när din bil krånglar. Mindre fel, t ex punktering, starthjälp, låsöppning och bränslestopp, reparerar vi på plats. Går inte det, tar vi bilen till en verkstad och ersätter dig med 500 kronor i kontantersättning. Du betalar ingen självrisk!

Glöm inte att försäkringen nu gäller i hela Europas gröna kort-område! Vägassistans finns för dig som har en husbil som är yngre än 17 år, har gått högst 20 000 mil och väger max 15 000 kg vid tecknandet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.