Sunlight bobiler

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Sunlight bobiler

Hos Sunlight finner du din egen drømmemodell for prisgunstig reise i gjennomført profesjonell kvalitet.

Sunlight T59

Sunlight T59

Kvalitetsprodukter laget i Tyskland

Kvalitetsprodukter laget i Tyskland har fått en ny side: Den gunstige prisen!
Kjøretøyene fra Sunlight blir produsert i en av bransjens mest moderne fabrikker i Neustadt i Sachsen. En 24 000 kvm stor produksjonshall med den nyeste generasjonen av maskiner gir rom for konsentrert og feilfritt arbeid.
Presis ferdigstillelse som ikke gir lagerkostnader, leverandører på produksjonsstedet og en ekstremt slank administrasjon bidrar også til at Sunlight setter standard når det gjelder kostnadseffektivitet og kvalitet.

Sittegruppen i Sunlight A72

Sittegruppen i Sunlight A72

Sunlights suksessoppskrift er ganske enkel:

Mennesker som du og jeg!
At Sunlight har Europas lengste monteringsbånd på 450 m i produksjonshallen Capron, er kanskje imponerende i seg selv. Men uten engasjementet, erfaringen og den utpregede lagånden til de høyt kvalifiserte fagfolkene våre hadde Sunlight ikke vært det de er i dag.
Seng i bobilmodellen Sunlight T59

Seng i bobilmodellen Sunlight T59

Sunlight delintegrerte modeller.

Noe så stort kan faktisk være kompakt. Praktisk, kompakt, romslig – alt dette er egenskaper ved delintegrerte bobiler som gjør dem spesielt brukervennlige.
Som chassis brukes den kraftige Fiat Ducato Euro 5 med dieselpartikkelfilter. Med sin nye bredsporramme får den deg trygt fram til målet. Omfattende sikkerhetsutstyr som ABS, kollisjonspute for føreren og EBD er standard. Hvis dere reiser to sammen, kan dere glede dere over de komfortable fastmonterte sengene med mye oppbevaringsrom under.
Sunligt bobilmodell A72

Sunligt bobilmodell A72

Romslig høyde og et behageligt interiør: Sunlight- alkovene er særlig populære blant familier og alle som ønsker seg mye plass ogoppbevaringsrom.

Badet i A72 modellen

Badet i A72 modellen

Alkoven har oppvarming og vindu som standard. Hvis det ikke er behov for alkoven som et koselig sted å sove, kan den brukes som ekstra oppbevaringsrom.

Bobilen Sunlight T68

Bobilen Sunlight T68

Den sterke Fiat Ducato Euro 5 med dieselpartikkelfilter og det nye bredsporchassiset får deg trygt til målet! ABS, kollisjonspute for føreren og EBD er standard.
Kjøkkenet i Sunlight bobil T68

Kjøkkenet i Sunlight bobil T68

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.