Fiat app – Fiat Ducato Bobiler App

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Fiat app – Fiat Ducato Bobiler

Fiat  bobil verksteder

Fiat har også et paneuropeisk telefonnummer, gyldig i 44 land, dedikert til bobileiere for ethvert behov som gjelder Ducato-chassis:

  • Grønt nummer:00 800 34281111
  • Alternativt nummer:+39 0244412160

I Norge finnes 51 godkjente verksteder for Fiat bobiler, totalt ca 1.800 assistansesenter i Europa og i verden, som er klar til å hjelpe bobilkunder. Last ned komplett liste over bobilverksteder her.
fiat app
Dette er et universelt telefonnummer som er tilgjengelig på flere språk. De svarer Ducato bobileiere (også de som har eldre modeller), på deres språk (13 tilgjengelige språk) i 44 land.
Fiat har laget et eget kart med oversikt over alle bobilverkstedene her.

Fiat app – Fiat Ducato Camper

Du laste ned gratis app-en “Fiat Ducato Camper” for iPhone, slik at du alltid har tilgjengelighet til funksjonene som: kontrollere chassisnummeret, søke etter verksted, personlige forfallsdatoer osv. I tillegg til at app-en kan brukes på andre plattformer, kommer  også funksjoner som f.eks. turistinformasjoner, lokalisator for campingplasser eller søk etter oppstillingsplasser. Last ned Fiat app for iPhone her og last ned Fiat app for Android her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.