Skottevik Feriesenter

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Helårsåpen familiecamping som er godt tilrettelagt for bobiler.

Skottevik Feriesenter er et opplevelsessenter med nydelig beliggenhet på sørlandskysten. Feriesenteret har mange fasiliteter som står til din disposisjon.

Strandlinje spekket med svaberg og små sandstrender. Skottevik Feriesenter ligger sentralt plassert midt i Sørlandets vakre skjærgård med gamle seilskutehavner som Brekkestø, Åkerøya og Gamle Hellesund som våre nærmeste naboer. Kristiansand by, IKEA, Dyreparken og Lillesand er en kort kjøretur unna. Skottevik FerieSenter er et eldorado for fiskere, dykkere og familier som søker en oase ved havet.

Campingplassen består av 300 oppstillingsplasser, fordelt på flere felter adskilt av grønne hekker. Denne er tilrettelagt for både campingvogner, bobiler og telt. Det er muligheter for tilgang på strøm og vann, samt tilkobling på kloakknett. Campingplassen ligger i umiddelbar nærhet til sjøen og Skottevik sine fasiliteter.

Det finnes to forskjellige sanitæranlegg på området som har god kapasitet på dusjer og toaletter. Sanitæranleggene inneholder også turistkjøkken, og det er to tømmestasjoner for campingvogntoaletter.

Skottevik FerieSenter legger vekt på å være familievennlig, og campingplassen har flotte tilrettelagte lekeplasser for små og store barn.

Kontaktinformasjon – Skottevik Feriesenter

Skottevik FerieSenter AS
4770 Høvåg, Norge
E-post: booking@skottevik.no

Telefon: +47 / 37 26 90 30
Telefaks: +47 / 37 26 90 33

Hjemmeside

Kart – Skottevik Feriesenter

Skottevik FerieSenter ligger kun 23 km fra Kristiansand og 23 km fra Lillesand.

GPS:58.128939,8.231944


Vis større kart

Kilde: Skottevik.no

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.