Bobilen Sunlight T 69

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Delintegrert bobil fra Sunlight

T 69 er Sunlights største delintegrerte modell. Vi har tatt en liten titt på denne.

T serien fra Sunlight

T serien fra Sunlight

Sunlights er en del av Hymergruppen og produseres i tyske staten Dresden. Dette er forøvrig den same fabrikken som Solifer Action blir produsert. Dette gjør at produsenten kan holde produksjonskostnadene lave da de produserer store serier med botimot identiske bobiler. Sunlight er hverken overdådig utstyrt eller har siste skrik innen design, men kvaliteten er det ingenting å si på.

Sunlight T64

Sunlight sett bakfra

Skal man få bobilen utstyrt med det lille ekstra må man plukke mye på tilleggsutstyrlisten, det er ikke allverden som er inkludert som standard hos Sunlight. Men man kan si at det er ikke vits i å betale for ting man ikke har bruk for.

SunlightT69 med sittegruppe og senkeseng

SunlightT69 med sittegruppe og senkeseng

Garderobeskapene har noe trang tilkomst og befinner seg helt bak på siden av queenssengen. Skapene er derimot ganske romelige og dype, hele 81 cm. Queenssengen er den eneste faste sengen i bobilen, riktig nok kan man endre sittegruppen til senger. Badet i T69’en er delt, duskabinettet finnes til venstre og toalettet finnes på den andre siden.

Badet i Sunlight T69

Badet i Sunlight T69

Når du åpner toalettdøren helt separerer den bad og soverommet fra kjøkkenet og resten av bobdelen. Dusjkabinettet er ikke det største, men det fungerer for menig mann.

Sittegruppen i bobilen Sunlight T69

Sittegruppen i bobilen Sunlight T69

Både vasken på badet og kjøkkenbenken er snodig nok høyere oppe enn normalen (93 cm), uvisst av hvilken grunn. Bobilen har lyst og trivelig interiør og komforten er bra i sittegruppen. I sittegruppen får man plass til 5 personer.

Bilde fra Sunlight T69

Bilde fra Sunlight T69

FAKTA om Sunlight T 69

Pris i Sverige 469 000 Chassis: Fiat
Motor: 130 hk 2,3 liters JTD-turbodiesel
Utvendige mål (lengde/bredde/høyde): 738/233/291 centimeter
Totalvekt: 3 500 kg
Egenvekt: 2 950 kg
Antall passasjerer: 4
Antall sengeplasser: 4

Planløsning - sunlight Tt69

Planløsning – sunlight Tt69

Kilde: husvagnochcamping.se og sunlight-caravaning.com

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.