Fiskeferie i bobil

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Reise på fiskeferie i bobil?

Årets fiskeferie i bobil? Over hele landet kan du finne tusenvis av bra fiskevann. Under overflaten finnes det mange ulike fiskearter, hvilke fisk du får på kroken avhenger av hvor du fisker og hvor du er i landet.

fiskevann

Fiskeferie i bobil? I Norge har vi tusenvis av fiskevann som venter på å bli brukt. Foto: pixabay

Mange av fiskevannene har parkeringsplasser i umiddelbar nærhet med plass til bobil, mens noen må du regne med å gå et stykke. Mange av fiskevannene har også campingplasser i nærheten.

Bobil er på mange måter perfekt for dem som ønsker å utforske fiskemulighetene, spesielt for de som ikke ønsker å overnatte sammen med mygg og knott ved fiskevannet eller i skogen.

Fiskekort

Alle må ha gyldig fiskekort for området dere skal fiske i. Nå kan man kjøpe fiskekort elektronisk via blant annet inatur (se lenker lengre ned).

Nyttig å vite om fiske

Fluefiske: Å etterligne fiskens naturlige føde, som regel fluer, for å få fisken til å bite på.

AFTM-klasse​: Vektklasse som stangen, snøret og snellen er beregnet for. Klasse 1 er for ultralett fiske, klasse 5 er fint ørretutstyr og klasse 10 er for tung fisk, som gjedde.

Imitasjonsfiske: Når man forsøker å etterlikne fiskens byttedyr med fluer som ligner.

Attraktorfiske: Å fiske med fluer som trigger fiskens nysgjerrighet fremfor å etterlikne mat.

Fiskeutstyr

Fluebinderne jobber kontinuerlig for at vi til en hver tid skal ha de beste fluebindematerialene, fluene og fiskeutstyret tilgjengelig. De er lidenskapelig opptatt av fluefiske og fluebinding og kan alltid stå 100% inne for produktene som de selger. Fluebinderne leverer kvalitetsprodukter i hele segmentet av fluefiske. En komplett leverandør innenfor fluebinding, de har stenger, snører og sneller for å komplettere opplevelsen.Nyttige fiske linker:

Her følger noen nyttige lenker for dem som vil prøve seg på fiskeferie i bobil:

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.