Ferjetakster – Takstberegning og Priser på ferger for Bobiler – AutoPASS

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Takstberegning på ferger og AutoPASS

Bobil takst på Ferger i Norge

Ferjetakster. Riksregulativ for ferjetakster. Norske fergerederier har ikke alltid fulgt gjeldene regler når det gjelder å beregne takst på bobiler. Her har vi fått en presisering av reglene.

1.januar 2019 startet den nye betalingsordningen «AutoPASS for ferje» på flere ferjestrekninger i landet.

AutoPASS for ferje har erstattet den gamle ordningen med verdikort og storbrukerkort. Ved å opprette ny avtale med AutoPASS for ferje med forskuddsbetaling vil man oppnå 40%/50% rabatt ved ferjeoverfart. Les mer her: Om AutoPASS for ferje

COVID-19: Se oppdateringer om billetteringsmetoder og priser her.

Takstberegning på ferger for bobiler:
–  Lengde på kjøretøyet – grunnleggende takstutregning

  • Betalt med kontant: Taksten for kjøretøy skal regnes ut etter totallengden på kjøretøyet inkludert utoverhengende last.
  • Betalt med AutoPass, verdikort/storbrukerkort: Lengde oppgitt i vognkort skal legges til grunn med et tillegg for A1 (voksenbillett) pr meter.

Dette vil si at har du f.eks en bobil som i vognkortet har oppgitt en lengde på 6,90 meter og et sykkelstativ på ca 0,5 meter, skal du når du betaler med verdikort/storbrukerkort betale for bil på inntil 7 meter + 1 meter utoverhengende last. AutoPASS-regulativ for ferjetakster 2021 (pristabell inkl. mva)

AutoPASS for ferje har erstattet den gamle ordningen med verdikort og storbrukerkort. Ved å opprette ny avtale med AutoPASS for ferje vil man oppnå 40%/50% rabatt ved ferjeoverfart.

AutoPASS for ferje – Om AutoPASS for ferje

Statens vegvesen: Ta ferje med bobil i sommer? Sjekk lengden på bobilen før du starter turen.

Statens «Riksregulativ for ferjetakster» ligger til grunn for våre takst- og rabattbestemmelser. Regulativet gjelder derimot først og fremst subsidierte fergesamband og er kun veiledende for Moss-Horten sambandet som drives helt uten statens støtte. Alle unntak fra Riksregulativet vi har, samt takster, godkjennes av Statens vegvesen.
Statens Riksregulativ for ferjetakster pdf
– Ruteoversikt for ferje Fjord 1
– Ferjetakster Norled
Torghatten Trafikkselskap
Bastø Fosen
Riksregulativ for ferjetakster 2021.pdf – Statens vegvesen pdf

Takstberegning på ferger for Bobiler Stavangerfjord

På følgende samband er det innført betaling med AutoPASS-ferjekonto:

 

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.