EasyGo, Bruk AutoPASS-brikken i Skandinavia

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

EasyGo, Bruk AutoPASS-brikken i Skandinavia

Bruk bombrikken din i mer enn 50 betalingsanlegg i Danmark, Sverige, Norge og Østerrike

EasyGo er et europeisk samarbeid mellom Danmark, Norge, Sverige og Østerrike som lar deg bruke bombrikken din i mer enn 50 betalingsanlegg i Danmark, Sverige, Norge og Østerrike, i tillegg til på mange ferjestrekninger i Danmark, mellom Danmark/Sverige og Danmark/Tyskland.
EasyGo er et europeisk samarbeid som sikrer at du enkelt og raskt kan betale på broer, ferger og veier i Nord-Europa – fra Puttgarden i sør til Godøystraumen i nord. Har du en BroBizz fra A/S Storebælt eller Øresundsbro Konsortiet, en AutoPASS fra Norge eller en AutoBizz fra Scandlines, kan du automatisk bruke brikken på Storebæltsbroen, Øresundsbron, Svinesundbroen og alle AutoPASS-anlegg i Norge. I tillegg til broer, tunneler og bomveier er det også mulig å bruke EasyGo på enkelte fergeruter i de tre landene og mellom Danmark og Tyskland
EASYGO
Formålet med EasyGo er å la deg bruke én og samme bombrikke til å betale når du kjører gjennom et hvilket som helst betalingsanlegg du måtte komme til på din vei gjennom Nord-Europa og Østerrike – raskt og enkelt.
EasyGo skal gjøre det lett å være på reisefot. Når du kommer til et betalingsanlegg, skal du bare følge skiltene for BroBizz eller AutoPASS. Du slipper å finne fram lokal valuta eller kredittkort, og du trenger bare å være kunde ett sted. Du behøver ikke gjøre annet enn å sette brikken fast på frontruten når du kjører hjemmefra, så er du klar – lettere det kan ikke bli.
Du finner de betalingsanleggene og ferjestrekningene som inngår i EasyGo-samarbeidet på dette nettstedet ved å klikke på kartet. EasyGo gjør det enklere å være på reisefot. Når du kommer til betalingsanlegget følger du bare skiltene for bombrikke (OBE).
Du slipper å finne frem lokal valuta eller kredittkort, og du trenger bare å være kunde ett sted. Det eneste du trenger å gjøre er å feste brikken til frontruten, så er du klar til å dra – det kunne ikke vært enklere!
EasyGo gjør det enklere å være på reisefot. EasyGo.combroer, ferger og veier

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.