Free Campers Guide to Norway

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

500 plasser hvor du kan overnatte gratis med bobil, campingvogn eller telt

Boka er skrevet på engelsk og gir deg oversikt på over 500 plasser hvor du kan overnatte gratis med bobil, campingvogn eller telt.

500 plasser hvor du kan overnatte gratis med bobil, campingvogn eller telt

Med tydelige kart og fargekoder er det lett å finne plasser som passer ditt behov i nærheten av der du befinner deg. Hver plass har en assosiert WEB side som du kan navigere til med hjelp av QR kodene i boka. Les av QR koden med din smarttelefon og du kan navigere med telefonen eller nettbettets GPS direkte til plassen. På nettsidene finner du også kart over nærområdet og ytterligere informasjon og bilder dersom dette finnes. Du kan også gi tilbakemeldinger til oss og andre brukere på nettsidene. Forfatteren bruker gratisplasser i naturen på sine turer i Norge der det er mulig og praktisk. Allemannsretten gir alle retten til å ferdes, overnatte og høste av naturen med visse begrensninger. Plassene i boka har tilgang via vei og kan benyttes av kjøretøy uten for store inngrep i naturen i.h.t denne retten.

Kjøp boken hos Adlibris for kr 535 inkludert frakt.

Bobilguiden; Nord-Norge og Midt-Norge

Bobilguiden; Vestland

Loggbok for bobil & caravan

 Kilde: Adlibris

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.