Res i början av december och spara tusenlappar

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Res i början av december och spara tusenlappar

Höstlovet är i princip fullbokat och snart är jul- och nyårsresorna slut. Det är lätt att känna sig stressad över att inte ha bokat en resa i tid. Men för den som känner så finns tröst.  Imånadsskiftet november/december finns resor kvar. Och det är den period under vintersäsongen då resorna är brukar vara som allra billigast.

Res i början av december och spara tusenlappar

Res i början av december och spara tusenlappar

När höstmörket är som djupas och innan julfriden infinner sig inträder en period där det går att göra riktiga resefynd. Månadsskiftet november/december är den period under året då det brukar vara som allra billigast att resa på en vinterresa. I år är inget undantag.

För den som vill spara många sköna tusenlappar lönar det sig att titta på att resa i början av december. Prisexempel för två vuxna, 1 vecka på Lanzarote:

Avresa den 5 december: 7296 kronor
Avresa den 19 december:  15 996 kronor

– Det är en stor prisskillnad att resa under de perioder då efterfrågan på resor är längre jämfört med att resa i absoluta högsäsong. Det blir kanske allra tydligast när man tittar på resor i början av december och jämför med julresorna. Så för den som kan ta ledigt under andra tider på året än när de flesta andra vill resa bort är det en riktigt lönsam affär, säger Kajsa Moström, Apollos informationschef.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.