Utforske Kroatia med bobil

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobil Camping Kroatia

Bobil Camping Kroatia
Bobilferie Kroatia
Utforsk Kroatia i Bobil eller med capingvogn.
Kroatia er blitt et mer og mer populært reisemål for bobilturister og for det meste er det bare positive tilbakemeldinger om dette feriemålet. Det er langt å reise men vel verdt turen. Kroatia har mye å utforske med sine tusen øyer,  6.000 km kystlinje, gammel romersk  sivilisasjon, venetianske byer og fantastisk natur. Hva kan være bedre enn å utforske Kroatia med bobil!Makarskastrand Hvis du syns det er for langt å kjøre kan du også reise ned med fly og leie bobil.

Søk Bobilutleie Kroatia. Husk å bestille tidlig da det er stor pågang om sommeren.

Du kan finne informasjon om kjøring i Kroatia, grensepassering,  avstander, hva du skal gjøre i tilfelle motorhavari eller ulykke og annen nyttig  informasjon om Kroatia på Camping.hr, og du kan planlegge ruten ved hjelp av Ruteplanlegger og kart med camping GPS-koordinater .
Det er en ting som er  viktig å huske: I Kroatia er det forbudt ved lov å campe utenfor campingplasser og bøtene er høye.
Vårt råd til deg er å campe bare innenfor utpekte campingplasser som er utstyrt med nødvendige fasiliteter og tjenester for bobiler og campingvogn. Utvalgte campingplasser  er lett tilgjengelige med bobiler og de fleste tilbyr en komplett camping tjeneste.
croatia1-e1368441976332
For å hjelpe deg med å utforske Kroatia som camper er det utarbeidet forslag til ruter for tur med bobil som har  varighet på mellom fire og åtte dager. Rutene dekker hele den kroatiske kysten, samt en del av innlandet i Kroatia og hver rute inneholder lister over  nærliggende campingplasser.
Croatia by camper – discover Istria in 8 days
East coast of Istria and the Kvarner islands by campervan
With campervan through Croatia – Senj,
Zadar and the islandsCroatia by camper – the hinterland in 4 days
With camper through Central Dalmatia from Biograd to Trogir
Central Dalmatia by camper – Split, Makarska and the islands
 
Kilde: Camping.hr

Annonse:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.