Pakketur Fly og Bobil i Kroatia

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobilutleie Kroatia, Leie Bobil i Kroatia

Leie bobil på flyplasser i Kroatia

Kunne du tenke deg en bobilferie i vakre Kroatia eller Slovenia men synes det er for langt å kjøre? Hvorfor ikke fly ned og ha en bobil ventenede på flyplassen når du kommer ned.
Vi har inngått en pakkeavtale med en av Kroatias største bobilutleiefirmaer som sikrer deg en profesjonell og sikker bobilferie. Nå kan du få bobilen med fullt utstyr ventende på flyplassen når du lander. Da er alt klart for en fornøyelig bobiltur i Kroatia og Slovenia. Du vil få en fantastisk ferie som du husker resten av livet. Kroatia et av Europas rimeligste land å feriere i. Kroatia er et bobil reisemål det er lett å forelske seg i. Landet lokker med krystallklart vann, idylliske middelalderbyer, kulinariske nytelser og en vennlig og gjestfri befolkning.
kroatia
Pakkeavtale inkluderte:  GPS Garmin,  sykkel, stoler, bord, gass, alt nødvendig camping utstyr, laken, dyne, puter og alt kjøkkenutstyr er inkludert i prisen. Du kan også få hjelp på engelsk om du trenger dette.

Prisen varierer litt etter type og størrelse på bobilen du trenger.

Har du egen bobil i Norge? Hvorfor ikke leie den ut hjemme for å dekke utgiftene med leie i Kroatia? Gratis annonseringsside for bobilutleie. Klikk Her

Flybilletter til Kroatia

Hvis du planlegger litt får du flybilletter fra de fleste flyplasser for rundt kr. 1000.
Go To Gate    Supersaver.no   Skyscanner no     SAS    ebookers.no    Seat24 no

Direkte fly fra Norge til Kroatia om sommeren med Ryanair fra Oslo Rygge, Oslo Torp, Haugesund til Pula, Rijeka og Zadar.
  Søk Bobil leie i Kroatia – Bobilen kan leveres i Zagreb, Rijeka, Zadar, Split, Pula,  Dubrovnik

 
 
 
Priser Bobil Leie pr dag :

  • Høg  sesong: 130 € – 160 €  / ca. kr. 970 – kr. 1200
  • Lav  sesong: 100 € – 130 €  /  ca. kr. 750 – kr. 970

Sesonger: 

  • Høysesong: June, 15 – September, 15.
  • Lavsesong : Resten av sesongen

bobil leie croatia
 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.