Carado 2013: Behagelig og rimelig bobil

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Carado 2013: Behagelig og rimelig bobil

Carado Omtale

Alle bobilene fra Carado vil også til den kommende sesongen kun bli bygget på chassis fra Fiat, der samtlige har bredsporchassis og enkelte modeller kommer med lavrammechassis.
På motorsiden vil det bli mulig å velge mellom tre motoralternativer, 115, 130 og 148 hk, der de to siste også kan leveres med 6 trinns automatgir. Alle motorene er godkjent etter normene i Euro 5 og totalvekt er standard 3,5 tonn, men kan oppgraderes til 3,85 tonn.
For å gjøre reisen så bekvem som mulig tilbyr Carado ulike tilleggspakker som blant annet omfatter klimaanlegg, airbag på passasjersiden, elektrisk manøvrerte og oppvarmbare sidespeil, fartsholder og lydanlegg.

Delintegrerte bobiler fra Carado 2013

Delintegrerte bobiler fra Carado 2013

Carado T-Modeller
Delintegrerte bobiler har de siste årene fått en stadig større popularitet. Til 2013 har Carado omarbeidet litt på interiøret og gitt det en dekor i „kanadisk nøttetre“ kombinert med mer fargerike brytninger, noe som gir bilene et innbydende interiør. Det er også nye skapdører og nye håndtak i edelstål samt et nytt låsesystem for overskapene som man vanligvis bare finner i dyrere bobiler.
Bilene har en sportslig og aerodynamisk profil og kan som tilvalg utstyres med panoramatakvindu. Bilene er laget etter sandwichmetoden med tak og sidevegger i en tykkelse på 34 mm og 41 mm i gulvet. Som varmesystem fungerer Truma Combi 6.
Totalt omfatter modellutvalget syv av de mest populære planløsningene på markedet. Det starter med T 134 med en totallengde på 6,23 meter og tverrplassert seng bakerst. T 337 har enkle senger mens T 449 har Queensbed og stor sittegruppe.
Ny modell til 2012 er den nyutviklede T 448 som har en planløsning som gjør at den kan brukes både av par og familier. Den totale lengden er 7,43 meter og den har en planløsning med to enkle senger bak med mål på henholdsvis 80×200 cm og 80×190 cm. Det kan tilkjøpes en sengebredder som gjør at man kan få en seng på 200×210 cm.

Også sittegruppen foran kan om ønskelig gjøres om til seng og i tillegg kan denne modellen utstyres med en heveseng over sittegruppen med plass til to voksne. Det er også et romslig baderom med separat dusj og det nye Thetford C 205 toalettet.
Standard har bilen et kjøleskap på 113 liter med separat fryseboks på cirka 11 liter. Dette kan eventuelt byttes ut med et på 150 liter og 23 liters fryseboks. Under de bakre sengene er det garasje med plass til sykler og campingmøbler.

Modell T 449 er med sin luksuriøse Queensbed, med målet 190×150 cm, blitt mer og mer populær og er blitt helt omgjort til 2012. Modellen framstår som lys og luftig og nyheten til 2013 er usedvanlig romslig baderom som kan adskilles fra resten av bilen. Kjøkkenet er plassert i midten og sittegruppen har plass for opptil 5 personer.
Carado A-Modeller
Alkovebilene fra Carado kjennetegnes også til 2013 med et gunstig prisnivå, samtidig som man har satset ytterligere på forbedring på brukervennlighet for familien, funksjonalitet og kvalitet.
Man har gjort om litt på modellen A 361 som har fått redusert lengden med 35 cm til 6,63 meter, noe som også innebærer en viss vektbesparelse. Totalvekten er på 3,5 tonn og den er godkjent for 6 personer. Med 130 hk motor har den en lasteevne på over 580 kilo. Planløsningen er helt tilpasset familiebruk med to køyesenger bak i bilen samt ytterlige fire sengeplasser. I den oppvarmede alkoven er det en dobbeltseng på 160×210 cm, som i en håndvending kan løftes opp. Også sittegruppen kan gjøres om til en seng på kort tid.
Carado Alcove 2013

Carado Alcove 2013

Totalt omfatter modellpaletten til 2012-sesongen fire modeller. I tillegg til A 361 har man A 160 med en karosserilengde på under 6 meter og sengeplass til fire personer.
Modell A 464 har i tillegg til alkoveseng også en dobbeltseng bak i bilen, og under denne en garasje med en høyde på 130 cm og bredde på 136 cm.
Les mer her http://www.carado.de/dk.html
Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.