Hvordan se norsk TV i Europa?

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Hvordan se norsk TV i Europa?

Mange lurer på hvordan man kan se norsk TV i Europa. Det finnes flere måter å få dette til på. Les mer om dette her.

Hvordan se norsk TV i Europa?

Hvordan se norsk TV i Europa?

Noen synes ønsker å kunne se norsk fjernsyn når man farter rundt i Europa i bobil. Her kan du lese om noen alternative muligheter.

Har dere vanlig fjernsynsantenne med Riks TV er det i utgangspunktet ikke mulig. Man får inn kun vanlige lokale sendinger som sendes i det landet man oppholder seg i.

De som har parabol på bobilen er ikke dette noe problem, man tar med seg tuneren som man bruker hjemme i Norge og stiller inn antennen til riktig satellitt.

Løsningen for å se norsk TV i Europa for de som ikke har parabol er å streame TV via internett på nettbrett eller datamaskin. Via vanlig mobilt bredbånd kan dette blir noe dyrt hvis det er mye brukt, det kan da lønne seg å finne campingplasser med WIFI.

Men for å kunne se TV via nettbrett, mobil eller datamaskin må dere også installere et såkalt VPN program som for eksempel Hola – den eneste VPN som gir deg enkel direkte tilgang til dine favoritt sensurert eller blokkerte nettsteder. Med riktige innstillinger er det fult mulig å streame norsk TV i Europa, enten det er TV2 Sumo, NRK, Viaplay, Netflix osv. Det må poengteres at denne muligheten kan være i gråsonen når det gjelder lovlighet.

Grunnen til at man ikke kan se alle programmer via alle norske kringkastere i utlandet er som regel på grunn av at de ikke har rettigheter til å vise programmene utenfor Norge.

NB! NRK viser mange programmer i utlandet, her får dere oversikten over aktuelle programmer hvor dere ikke trenger å installere et VPN program.

Annonse:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.