E-bøker og lydbøker på mobil og nettbrett

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Få E-bøker og lydbøker på mobil og nettbrett.

Nå er det lansert en smart tjeneste for deg som leser e-bøker eller hører på lydbøker. Storytel tilbyr deg dette på mobiltelefon og nettbrett, bobilferien blir aldri helt det samme etter dette.

For kun 169,- i måneden kan du lese og lytte ubegrenset til tusenvis av norske, engelske og svenske ebøker og lydbøker. Du kan veksle sømløst mellom lydbok og ebok, og du kan til enhver tid ha inntil fem bøker offline.

Prøv Storytel selv, les og lytt ubegrenset i 14 dager – helt gratis!

Mer informasjon om Storytel:
Storytel er en abonnementstjeneste der du kan lytte ubegrenset til lydbøker via en mobil-app eller fra din datamaskin. Hos Storytel finner du titusenvis av lydbøker på norsk, svensk og engelsk.

Storytel ligner på tjenester som Netflix, Wimp og Spotify. For å bruke Storytel betaler du for et abonnement, og kan lytte så mye du vil.

Storytels lydbøker kan lyttes til fra datamaskinen, via strømming til din mobil – eller lastes ned til offline på mobilen, slik at du kan ta med deg Storytel når du er ute og reiser.

Storytel ble grunnlagt i 2005 av Jon Hauksson og Jonas Tellander under navnet Bokilur. I 2007 ble navnet endret til Storytel med tanke på internasjonal etablering. I 2014 slo den norske lydbok-tjenesten Ordflyt seg sammen med Storytel, og ble til Storytel.no.

Prøv Storytel selv, les og lytt ubegrenset i 14 dager – helt gratis!

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.