ACSI camping card. Eurocamping 2015

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

ACSI Eurocamping 2015

Bobil Camping Europa

Campng Bøker & Litteratur ACSI Camping Card – ACSI Eurocamping: Mer omfattende enn noensinne er 2015-utgaven av campingguiden fra Camping Card ACSI, som utenom høysesongen tilbyr rabatterte opptil 50 % på de 2739 samarbeidende campingplasser i 20 land.763248239(1)ACSI er en campingguide som kommer i 2 deler, der rabattkortet for de i overkant 2700 plassene er plassert i permen på del 2. Bare trykk ut kortet, fyll inn med din informasjon og kortet er klar til bruk. I bøkene finner du informasjon om 2739 campingplasser i Europa. Det er kontaktinformasjon, bilder, kart og GPS-koordinater. Det er også et hefte med kart over hele Europa bakerst i del 1.

Kjøp ACSI Camping Card 2015 Klikk Her acsi_card ACSI er initiativtakeren til dette rabattkortet. Med rabattkortet kan campere overnatte til reduserte, faste priser på over 2739 campingplasser i før- og etter sesongen. Dette produktet har blitt svært populært på kort tid, både blant campingplasser og bobil og camping turister.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.