Sjekk kjørelengden før bobilferien

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Sjekk kjørelengden før bobilferien

Fire av ti unge ikke vet hvilken årlig kjørelengde de har oppgitt til forsikringsselskapet. Det kan gå ut over erstatningen.

Sjekk kjørelengden før bobilferien

Sjekk kjørelengden før bobilferien

En landsdekkende undersøkelse Opinion har gjennomført for KLP viser at så mange som 86 prosent vet hvilken årlig kjørelengde de har oppgitt til forsikringsselskapet sitt. Derimot er bare fire av ti under 30 år bevisst på dette.

– Hvis du har planer om langkjøring i sommer, anbefaler vi å sjekke hvilken årlig kjørelengde du har oppgitt, og vurdere om du skal øke antall kilometer. Det kan du enkelt ordne selv på nettet, sier Robin Østby i KLP Skadeforsikring.

– Du kan få redusert erstatning dersom du havner i en trafikkulykke og har oppgitt feil kjørelengde, sier han.

Enkelt verktøy gir råd

På forsikringsselskapets nettsider kan du se hva du har oppgitt av kjørelengde. Du kan når som helst sjekke om den er riktig i forhold til din faktiske kjørelengde.

– Det eneste du behøver å gjøre er å skrive inn dagens kilometerstand. Da får du vite hva som er anbefalt kjørelengde for deg hvis du fortsetter med samme kjøremønster. Samtidig får du oppgitt ny pris på forsikringen, forteller Østby.

Flest menn kjenner kjørelengden

Det store flertallet vet hvilken kjørelengde de har oppgitt til forsikringsselskapet, og blant de over 30 år vet nesten ni av ti det. 94 prosent av mennene vet det, mot 77 prosent av kvinnene.

Leie bobil i med ubegrenset kjørelengde i Norge? Se bobilportalen.no

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.