Billig leie av bobil

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Billig leie av bobil

Billig leie av bobil. Skal man leie bobil, vil man fort oppdage at det er store prisforskjeller på markedet. Les mer her.

Billig leie av bobil

Billig leie av bobil

Faktorer som land, sted, tidspunkt, bobiltype og sesong er med på å bestemme prisen.

Hvordan kan man oppnå billigst mulig leie av bobil ­ enten man har behov for å leie bobil i Norge eller i utlandet får du straks vite nedenfor.

Bestill leie av bobil online

Det lønner seg alltid å bestille leie av bobilen via internett, da man slipper å betale administrasjonsgebyrer til leie av bobilutleier. Skal man på ferie, og henvender seg hos et lokalt utleiekontor, vil man nesten alltid oppleve å måtte betale en høyere pris enn den man finner på nett. I tillegg kan det være at det lokale selskapet ikke har de rimeligste bobilene inne, og man må i verste fall ta til takke med en mye dyrere bobil med langt høyere standard enn det man har behov for. Skal man leie bobil i utlandet er nettstedet Bobilreiser.net ett godt sted å begynne med å starte søket. Skal man leie bobil i Norge er Bobilportalen.no ett godt alternativ, her finnes det hundrevis av bobiler som kan bestilles online både fra private og bedrifter.

Bestill bobil i god tid

Det er mange som ikke er klar over at det lønner seg å være tidlig ute med å bestille leie av bobil. De fleste leie av bobilfirmaer har et gradert prisnivå, der det blir dyrere jo nærmere den aktuelle utleiedatoen man kommer. Som nevnt er dessuten utvalget av rimelige bobiltyper større om man er tidlig ute med bestillingen.

Dyrere å leie bobil fra flyplasser

Det er ofte dyrere å leie bobil fra en flyplass. Årsaken til det er at utleieselskapene må betale en avgift til flyplassen, noe som øker leie av bobilprisen. Det er derfor gunstigere rent økonomisk å hente leie av bobilen et annet sted, dersom dette er praktisk mulig. Man kan for eksempel velge å hente bobilen i sentrum av den byen du skal besøke. Dette må selvfølgelig veies opp mot transportutgifter fra flyplassen til bysentrum. På nettstedet MotorhomesEurope.com finner du opplysninger om å leie bobil på flyplasser i hele verden.

Ukesleie av bobil kan være gunstig

Dersom man har tenkt å leie bobil for en periode på 4­5 dager, kan det være lurt å undersøke hvor mye det koster å leie bobil for en uke. Ofte vil det faktisk være rimeligere. Man kan ikke automatisk ta det for gitt, men normalt vil det være slik at prisen pr. dag blir lavere jo lenger man leier bobilen. Ukesleie kan derfor rett og slett lønne seg.

Velg billigste bobiltype

Det er mange forskjellige bobiltyper å velge mellom, og prisnivået øker med standarden. Det lønner seg derfor å bestille en liten bobil i økonomi­klassen. Husk at det koster mye mer å oppgradere til en større leie av bobil på det lokale utleiekontoret enn å foreta bestillingen online. Så derfor er det viktig å tenke igjennom på forhånd om man kan klare seg med en liten økonomi­bobil eller om man faktisk har behov for en litt større modell.

Unngå enveis‐leie av bobil

Skal man hente en leie av bobil på ett sted, og levere den i en annen by? De aller fleste bobilutleiefirmaer tar et høyt gebyr for denne tjenesten. I tillegg har dessuten enkelte utleiefirmaer kun et begrenset antall bobiler som kan benyttes til enveis­leie. Les mer om «one way motorhome rental» her.

Husk å fylle opp drivstofftanken før du leverer tilbake leiebobilen

Ved bestilling av leie bobil, er det viktig å lese avtalevilkårene nøye. I mange tilfeller plikter man å fylle opp bensintanken før man leverer tilbake bobilen etter at leieperioden er slutt. Dersom man glemmer dette, må man betale et relativt høyt gebyr til bobilutleiefirmaet. Gebyret kan i noen tilfeller være det dobbelte av prisen for å fylle opp tanken selv.

Bestill billigst bobilleie online her.

Unngå forsinkelsesgebyr på leiebobil

Det er viktig å levere leie av bobilen til avtalt tid. Kommer man for sent, vil det kreves at man betaler et forsinkelsesgebyr. Gebyret varierer avhengig av hvilket selskap man leier bobilen hos. Oppdager man under leieperioden at man har behov for å levere bobilen tilbake senere enn avtalt, lønner det seg alltid å kontakte selskapet så fort som mulig. Dette kan redusere forsinkelsesgebyret.  Les mer om bobil tips og råd på bobilportal.no.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.