Leie bobil en vei?

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Leie bobil en vei?

Leie bobil kun en vei i USA, Australia, New Zealand og Canada

Ved enveisleie av bobil er overleveringssted og tilbakeleveringssted for bobilene forskjellig.

Enveisleie – Lei bobil fra A til B, Skal du på en bobil reise hvor du ankommer én flyplass, men flyr fra en annen? Enveisleie gir deg fleksibilitet til å planlegge din ferie akkurat slik det passer deg. Uansett grunn kan en enveisleie være det perfekte valget for dine leie bobil behov.

Leie bobil en vei?

Leie bobil en vei?

Tilbakelevering av bobil

Spør bobil utleiefirma om eventuelle spesialtilbud eller tilleggsavgifter ved enveis leie. Normalt er det en drop- off avgift og /eller flytting avgift for enveisleie. Vær oppmerksom på alle avgifter. Pass på at du bestiller bobil så langt i forveien som mulig for å få reservasjoner for dine ønskede datoer . En bobil er en av de mest kostnadseffektive transportmetoder er tilgjengelige . Mange leietakere bare kjøre bobil én vei og deretter fly hjem.

Hvor høy er ”enveis”-avgiften?

”Enveis”-avgiftene varierer fra sted til sted og fra bobil til bobil. Etter at du har foretatt en reservasjon eller bestilling, vil reservasjonsavdelingen informere deg om de kostnadene som påløper, før du henter bobilen. Prisene varierer i pris avhengig av leieperiode, størrelse og utrustning i bobilen. I tilfelle du ikke samtykker i de tilleggskostnadene som påløper, kan du kostnadsfritt og når som helst kansellere reservasjonen din.Du bør alltid bestille bobilen før du reiser fra Norge. Da er du sikker på å få en god bil til en god pris. Bobiler er populære og blir fort utleid. Vær oppmerksom på at ikke alle bobiler er tilgjengelige for enveisleie.

Bestill bobil en vei

Fyll ut skjemaet og klikk på «Search» for å få opp aktuelle bobiler du kan leie i USA, Australia, New Zealand og Canada. Enveisleie er tillatt mellom stasjoner, men et enveisleiegebyr tilkommer. Dersom du reserverer bobilen, er enveisgebyret inkludert i estimert leiebeløp.

Fører Aldersgrense for leie av bobil kan variere fra land til land. Svært ofte er grensen 21 år, og i enkelte land vil det koste ekstra om du er mellom 21 – 25 år. Det tilkommer da ofte et gebyr pr dag. Videre må du selvfølgelig ha gyldig førerkort og i noen land kreves også internasjonalt førerkort. Å streife rundt i bobil er en fantastisk måte å reise på i USA, Australia, New Zealand og Canada. Du får bobilen utlevert i den byen du ønsker. Derfra er det opp til deg om du vil dra på loffen og oppleve det som byr seg, eller legge opp en reiserute på forhånd. Bobilene er velutstyrte med gode senger, varmt/kaldt vann, kjøl/frys, komfyr, mikrobølgeovn, og de fleste modeller har også toalett og dusj.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.