VARTA Batterifinner

VARTA® Batterifinner er nå tilgjengelig for iOS- og Android-enheter!

VARTA batterifinner-appen for mobile enheter gjør det lettere å finne riktig erstatningsbatteri til bobilen.

  • Tilbyr en brukervennlig søkemotor som finner bilmodeller med tre klikk
  • Omfatter all batteriinformasjon som bilder og detaljerte produktbeskrivelser
  • Utgjør en komplett og omfattende VARTA-batterikatalog
  • Gratis app tilgjengelig for mobile enheter med Apple iOS og Google Android
VARTA Batterifinner

VARTA Batterifinner

Johnson Controls har utviklet en batterifinner for mobilen, som hjelper verksteder så vel som forbrukere med å finne det riktige VARTA-batteriet for hvilken bil som helst. VARTA-batterifinneren omfatter søkefunksjoner for bilmodeller og batterier, så vel som forhandlersøk for nærmeste verksted og navigasjonsfunksjon for å finne den valgte destinasjonen. Etter at gratis-appen ble introdusert for iPhone og iPad i Apples AppStore så tidlig som 2014, er den nå også tilgjengelig i Google Play Store for Android-enheter.

Det kan være tidkrevende og plundrete å finne det riktige erstatnings­batteriet ved utskifting. «Med den nye VARTA-batterifinneren tilbyr Johnson Controls et gratis verktøy for å finne det riktige batteriet raskere, for verksteder så vel som forbrukere», sier Francisco R Cecena Lizarraga, Marketing Direktor for Johnson Controls Power Solutions EMEA. «Den mobile katalogen er en enkel løsning som kan brukes hvor som helst. Videre gir den all nødvendig informasjon, fra plasseringen av batteriet til anslått monteringstid, med anbefaling av riktig batteritype.»

Annonse:Fordeler for verksteder og forbrukere

VARTA-batterifinneren omfatter ulike søkefunksjoner for å finne riktig batteri hurtig og lett. Valg av bilmodell starter med årsmodell, merke, modell og motortype. Straks riktig bil er valgt, viser appen de riktige batteriene sammen med teknisk informasjon. Batterifinneren lar brukerne identifisere et batteri ved hjelp av den korte produktkoden eller det europeiske typenummeret for valg av batteri.

VARTA-batterifinneren inneholder også søk på forhandlere, som er særlig nyttig for sluttbrukere. Beliggenheten vil bli oppdaget automatisk, eller den kan velges ved å oppgi by eller sted. Deretter vises alle batteriforhandlere i nærheten av brukerens nåværende eller valgte posisjon, sammen med kontaktopplysninger, sortert på nærmeste forhandler. «Alt i alt er den nye VARTA-batterifinneren til stor nytte for verksteder så vel som for kunder», forklarer Francisco R Cecena Lizarraga.«For verkstedene hjelper den mekanikerne med å finne riktig erstatningsbatteri for enhver bilmodell. For forbrukere gir den også informasjon om hvor batteriet kan kjøpes.»

VARTA-batterifinneren kompletteres med en batterikatalog, som inneholder detaljert informasjon. Katalogen viser riktig produktbilde for alle serier, og omfatter informasjon som vekt, polplassering, bunnfester, bestillingsinformasjon og tekniske tegninger.

Finn Batterifinner appen hos Google play her og for apple produkter her.

Annonse:Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.