Propanautomater i Norge og Sverige

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bytte propanflaskene i Norge og Sverige

I dag finnes det rundt 150 propanautomater i Norge. Du kan nå bytte inn eller kjøpe en ny propanflaske på propanautomatene våre i både Norge og Sverige. Du kan kjøpe en helt ny propanflaske eller bytte inn den tomme flasken din mot en ny, og da betaler du kun for gassen. De selvbetjente propanautomatene er åpne døgnet rundt og enkle å benytte.

Propanautomatene er selvbetjente, enkle å bruke og gjør det mulig å kjøpe en ny propanflaske eller bytte inn den gamle flasken døgnet rundt – hele uken. I dag finnes det rundt 150 propanautomater i Norge.

Du kan som kunde bytte din komposittflaske i hele Norden. Vær imidlertid oppmerksom på at ventilene på propanflaskene i Norge, Finland og Danmark ikke er identiske med ventilene i Sverige. Sverige har komposittflasker med industriventil.

Bytterett

I Norge kan du bytte ut propanflasken med tilsvarende fylt flaske på utsalgsstedene. Hvis du bytter ut flasken med en tilsvarende flaske, betaler du bare for gassen, ikke for selve flasken.

Du kan som kunde bytte din komposittflaske i hele Norden. Disse byttes mot en full kompositt 10 kg eller 5 kg. Det eneste du betaler er prisen for fyllingen.

De svenske propanflaskene er annerledes

Ventilene på propanflaskene i Norge, Finland og Danmark er ikke identiske med ventilene i Sverige. Sverige har komposittflasker med industriventil.

Les mer om hvordan propanautomatene fungerer og hvor du finner dem på:

http://my.aga.no/propan/propanautomater/

Kilde: AGA.no

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.