Bobil Gassalarm / Varsler ved gasslekkasjer, narkosegass og brann

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobil, Campingvogn Gassalarm – Gassvarsler

Bobil gasslekkasjer, narkosegass og brann. NX-5

Bobil utstyr og bruk

Sikkerhetsalarm for campingbiler, campingvogner.

NX-5 sikkerhetsalarm

Beskytt deg mot farlige gasser. Monter gassalarm i bobilen
NX-5 kan brukes enten som en ren sikkerhetsalarm eller som en kombinert sikkerhet og innbruddsalarm. NX-5 er i hovedsak beregnet for bobiler, campingvogner og lastebiler. Den har mange tilkoblingsmuligheter og utganger som gjør at den i stor grad kobles og utstyres etter ønske og behov. Om natten varsler NX-5 ved gasslekkasjer, narkosegass og brann med hele 4 forskjellige gass-sensorer samt at den varsler om noen bryter opp dører, luker eller vinduer. Med utvendige bevegelsesdetektorer får man automatisk utelys og innvendig alarm slik at man blir vekket hvis noen oppholder seg rett utenfor om natten.
Når man selv ikke er til stede er NX-5 en innbruddsalarm som varsler om dører/luker eller vinduer brytes opp eller ved detektering av innvendig bevegelse.

NX-5 alarmen fra Nor-Tronix koster jo endel da. Den skal varsle alt av gass, narkose, brann osv, men den kan bygges ut etter behov med diverse sensorer/brytere, både trådløst og kablet for bl.a. utvendig og innvendig bevegelse, sensorer/brytere på dører/vinduer for innbruddsalarm, stengeventil gass, ekstra lyd- og lyssignaler, varsling til mobiltelefon osv. Prisen kan varierere veldig fra butikk til butikk derfor anbefaler vi at man ringer rundt og undersøker godt. Prisen på montering kan også være veldig varierende.
Det finnes også flere andre merker på markedet som er brukendes. Alarm kjøres på 12 men kan også brukes på 230V. Drives med 12 VDC eller via medfølgende batterieliminator. 3 meter tilkoblingsledning.
Bilextra selger Etomer fra Danmark med ekstra føler/sensor montert ned ved gulvet. ET-999 er en videreutvikling av den berømte A-888 (utgått) narkose-/gasalarm og bygger på samme prinsipp. Alarmen er spesielt utformet for å gi campingturister beskyttelse mot angrep fra tyver som bruker narkosegasser, og mot lekkasje av brennbare gasser.
iSens – batteridrevet gassvarsler – propan, butan, narkose og CO2
ET-999 er utstyrt med en profesjonell gass sensor som reagerer raskt og trygt på alle kjente typer narkosegasser, petroleum og brennbare gasser som propan, butan, propan / butan mix 10/90 og 90/10, metan LPT og etanol gass. Alarmen har innebygd batteri backup alarm som varsler brukeren om strømforsyningen er avbrutt.
Alarmen har innebygd LED indikatorer for «Strøm på», «Alarm», «Backup batteri status» og «alarm feil». Den nye versjonen ET-999 har lavere strømforbruk både på 12Vdc siden og 9V batteri enn tidligere modeller.
Gass og narkoseføler skal vare ca. 5cm over gulv.
.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.