Batteridrevet gassvarsler til Bobil og Campingvogn

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

iSens – batteridrevet gassvarsler – propan, butan, narkose og CO2

iSens GLA-XL er en forbedret utgave av GLA-03 med lenger batterilevetid. Ideell for bobil, camping og hytter. Norskutviklet gassvarsler som er batteridrevet. Ingen montering og enkel betjening i bobil med kun av og på knapp

Batteridrevet gassvarsler til Bobil og Campingvogn

Gir tidlig varsel ved forekomster av propan, butan og andre tunge brenngasser. Varsler også luftkvalitet / høy forekomst av CO2 og gir indirekte varsler om CO – karbonmonoksid / kullos.

Beskrivelse

Båt, bobil, camping- og hytteeiere har ventet på iSens; En norskutviklet batteridrevet gassvarsler som sier ifra om det oppstår lekkasje av propan, butan eller andre tunge brenngasser.

Narkosegass har frem til nyere tid vært av typen kloroform og eter, nå benyttes også luktfri gass av ulike typer fluraner. GLA er trolig den eneste alarmen på markedet som varsler ved både gamle og nyere typer narkosegass.

Mengden CO2 detekteres også, slik at luftkvaliteten analyseres. iSens varsler også indirekte om CO (også kalt karbonmonoksid / kullos), en gass som finnes i brenngasser, røyk og eksos. Ved deteksjon tennes den røde dioden og sirenen aktiveres.

iSens gir deg økt sikkerhet ved bruk av strømaggregat, vedfyring, gasspeis, grill, kokeapparat, varmeapparat eller andre apparater som avgir eksos p.g.a. en forbrenningsprosess.

iSens trenger ingen montering, ingen tilkobling av strøm og den skal ikke lades. Den unike norskutviklede teknologien benytter akustikk / lyd til å detektere forskjellige gasser. De innebygde lithium batteriene er designet for å holde inntil 10 år (uten alarmer).

iSens kan testes uten bruk av brennbar gass, kun med utåndingsluft og kalibrerer seg selv automatisk.

Vi anbefaler at du slår av iSens når du ikke er tilstede, da du kan risikere at en alarm som du ikke kan avstille tapper iSense for strøm.

Skru av iSens, legg den i en tett ziplockpose sammen med et par poser silica gel, de små posene med fuktutrekksmiddel som ofte leveres med klær og sko.
Dette vil øke levetiden for din iSens og gjør at du har glede av den i mange år. Posen med iSens legges så lett synlig, slik at man husker å skru den på når man kommer tilbake.

Skulle du være så uheldig at iSense går tom for strøm, tilbyr produsenten å bytte de fastmonterte batteriene. Fyll inn kontakskjema under, så sender vi deg instruksjoner.

Bobil Gassalarm / Varsler ved gasslekkasjer, narkosegass og brann

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.