NAFs store sommerdekktest 2017

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Resultatlisten fra NAFs store dekktest

Tabeller for test av sommerdekk 2017

dekktest 2017

NAFs store sommerdekktest 2017

Testen gjøres i samarbeid med svenske, finske og russiske medier, og er den grundigste dekktesten som tar for seg dekk spesielt beregnet for vårt markedet og klima.
NAFs medlemsmagasin Motor har testet sommerdekk for 2017, og det er på våt asfalt at de gode sommerdekkene skiller seg fra de dårlige.
Det er jevnt mellom de beste dekkene i årets test: Nokian har høyest score med sitt Hakka Blue 2-dekk, knepent foran Continental Premium Contact 5, mens Michelin Primacy kommer på tredjeplass.
Hele 18 ulike dekkmerker er testet i Motors tradisjonsrike test. Dekkene er testet med samme biltype og under like forhold på et testanlegg i Marseille i Frankrike.
Dårlige billigdekk, men et par unntak
De siste årene har en rekke kinesiske og andre asiatiske dekkprodusenter kommet inn på det norske markedet. Disse dekkene er ofte svært konkurransedyktige på pris, men har varierende kvalitet på dekkene. I 2017-testen kommer flere av de asiatiske billigdekkene svært dårlig ut, men Kenda og Linglong hevder seg overraskende bra med 8,3 poeng.
sommerdekk test 2017

dekktest 2017

Her er resultatlisten fra NAFs store dekktest (fra best til dårligst):

Hos NAF får du også oversikten over hvordan de forskjellige dekkene har gjort det i ulike disipliner. For eksempel hvilke som gjør det best på tørr vei og vått føre. Sjekk her før du velger for forhold du vanligvis kjører på.

Sommerdekk 2017

sommerdekktest 2015

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.