Campingbil.net

Vårpuss av bil og bobil

Vårpuss av bil og bobil

Vårpuss av bil og bobil

Vårpuss av bil og bobil

Vårpuss av bil og bobil. En glede for noen, et nødvendig onde for andre. Bruker du dette som en rekreasjon, setter du kanskje av en dag, eller til og med en hel helg til dette.

Vårpuss av bil og bobil

For andre kan dette komme i konflikt med «tidsklemma», og det kan kanskje være lett og utsette, utsette og utsette. Eller kanskje til og med falle for fristelsen til å ta «vårvasken» i vaskemaskinen på nærmeste bensinstasjon. Ikke gjør det!

Det er faktisk med vårklargjøring av bil, som med veldig mye annet, at det er bedre å gjøre litt, enn ingenting. Sett av 30-45 minutter, så vil du få en vårklar bil, langt bedre enn noen bilvaskemaskin klarer. Og du tar vare på lakk og detaljer på en helt annen måte.

Tidsmessig kan det være fristende å kjøre gjennom en bilvaskemaskin, men går det egentlig så mye raskere? Nå på våren må du nesten sette av en halv dag, om du tar kø i betrakting. Og for hva? Maskinvask gir deg egentlig en falsk illusjon, det du får er intet annet enn en «kattavask». les hvorfor litt lenger ned, nå skal vi først se på hvordan du kan klare å gjøre en langt bedre jobb, hjemme hos deg selv på 30 minutter…

Slik tar du vårklargjøring av bobil og bil på 30 minutter!

Dersom du har en høytrykkspyler, bruker du denne. Du kan også bruke samme metode med vanlig hageslange, men pass da på og spyle lenger.

Annonse:
Exit mobile version