Lyngholt Familiecamping – Bornholm

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Lyngholt Familiecamping på Bornholm i Danmark

Campingplassen Lyngholt Familiecamping på Bornholm i Danmark tilbyr mye for besøkende, de har basseng, lekeområder, minigolf, fotballbane og ikke minst fiskemuligheter og mye mer. Campingen feirer i 2013 50 år.

Bassengområde på Lyngholt familiecamping

Bassengområde på Lyngholt familiecamping

Campingplassen er på hele 14 mål og har alltid et fredelig hjørne du kan nyte solen eller hygge deg på campingens eget fiskevann. Campingen har også egen naturlig skog med mange tur- og sykkel muligheter. Campingen ligger mitt i skogen, den er delt inn i gater og alle oppstillingsplassene har strøm og vannfylling i umiddelbar nærhet. I nærheten finnes de kjente borgruinene Hammershus festning.

Hammershus festningsruiner

Hammershus festningsruiner

Aktiviteter

Campingplassen har eget personell som arrangerer aktiviteter for små og store, blant annet nevnes det turer om natten i skogen (man bør absolutt ikke være mørkredd), fangene på fortet – en miniutgave av den kjente serien på TV. Grisefest – det grilles en hel gris på campingens egen grill og alle er velkomne til å spise. Campingen arrangerer minst en aktivitet hver dag.

Campingens mål er å gi alle besøkende en campingferie utenom det vanlige.

Grillfest på Lyngholt Familiecamping

Grillfest på Lyngholt Familiecamping

Fasiliteter på Lyngholt Familiecamping

Gratis svømmebasseng, barnebasseng, sauna, spabad, solarium, hadikapfasiliteter, 2 servicehus, 2 felleskjøkken, familierom, vaskeri, peisstue, ballrom, TV, store lekeplasser, aktivitetsrom, grillhus, terrasser med fellesgrill, minimarked, internett tilgang, sykkelutleie.

Lekeområde for barn på Lyngholt Familiecamping

Lekeområde for barn på Lyngholt Familiecamping

Åpningstider og kontaktinformasjon

Åpent mellom 1. mai og 15. september
GPS: 55.25706 N 14.76119 Ø

Tømmestasjon for spillvann på Lyngholt Familecamping

Enkel tilgang for bobiler til å tømme spillvann på campingplassen.

Hjemmeside

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.