Camping og feriepark Havelberge

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Camping- og Feriepark Havelberge

Camping- og ferieparken Havelberge i nordøstlige Tyskland har det det meste som trengs for en aktiv bobil og familieferie.

Camping og feriepark Havelberge

Camping og feriepark Havelberge

Campingplassen Havelberge am Woblitzsee er en flott familie campingplass i det nordøstlige Tyskland, som ligger rett ved sjøen og rett i nærheten av Mecklenburger Seenplatte naturpark. Det er også mange andre sjøer i området rundt campingplass Havelberge. Campingplassen er er et ideelt sted for svømming, vannsport eller som utgangspunkt for gå- og sykkelturer.

Mange bademuligheter ved campingplassen

Mange bademuligheter ved campingplassen

Du kan solbade deg på gresskledde strandsoner, eller på campingplassens egen badesjø med sandstrand. Campingplassen har også sauna og spa. Foretrekker du litt mer aktiv ferie, kan du ta deg en kanotur, seiltur, trene i gymsal eller på treningssenteret, det finnes også bueskyting, fotball og beachvolleyball. I tillegg kan du leie terrengsykler til en utfordrende sykkelturer i området rundt campingplassen.
Aktiviteter på campingplassen

Mange aktiviteter for liten og står på camping- og ferieparken

Blir du sulten av all aktiviteten kan du kjøpe mat i restauranten. Man kan også spise utenfor på terrassen. Campingplassen har også en bar som serverer ulike drikker, og butikk med et enkelt utvalg.
Naturskjønne omgivelser rundt campingplassen

Naturskjønne omgivelser rundt campingplassen

Campingplassen har også et eget underholdning med mange artige aktiviteter. Det arrangeres show, diskotek, live musikk og bingo. For barna finnes det egne leker og konkurranser. Det finnes en vildvest leir og en lekeplass, hvor de kan sove og lære bueskytting. Campingplassen har trampoliner og en artig jungelsti.

Toalett og dusj på campingplassen

Høy standard på dusj og toalett anlegg

Campingplassen har lukseriøse bad og toallettfasiliteter, egne barnedusjer og til og med egen dusj for hunder. Vaskemaskin og tørketromler finnes også.

Spa på campingplasser

Spa og massasje muligheterpå campingplasser

Det er masse å ta seg til utenfor campingplassen. Man kan besøke fugleparken i Marlow, Neustrelitz eller Berlin. Berlin er kun en halvtime kjøring unna og er absolutt verd et besøk. Det finens mange flotte gå og sykkelturer rundt Woblitzsee sjøen.

Campingplass i Tyskland

Bademuligheter, sykkelutleie, kanoutleie og mye mer.

Fakta om camping- og ferieparken:

  • Avstand fra Flensburg: 393 km
  • Oppstillingsplasser: 410 stk.
  • Åpningsdatorer: Campingplassen er åpen hele året.
  • Priser: Pris avhenger av tidspunkt på året og type plass, grunnprisen pr bobil inkluderer 2 personer (vann, tv og avløp inkludert på komfort plassene) . Prisen i høysesongen på en komfort plass for en bobil er ca 260 norske kroner.

For å bestille plass på campingplassen eller lese mer – klikk her.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.