Bobilferie USA, Innreiseregler, Visum?

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Innreiseregler USA Bobilferie

Bobilferie USA

Fra og med 12. januar 2009 må du registrere deg på nettet før du skal reise til USA. Glemmer du dette, får du ikke slippe inn i landet.
De amerikanske myndigheders sikkerhetskrav for reiser til/fra og via USA innebærer at du ikke kommer om bord på flyet uten en ESTA eller et gyldig visum.
Electronic System for Travel Authorization ( ESTA )
Electronic System for Travel Authorization ( ESTA ) heter den nye ordningen der alle som besøker USA uten visum, må skaffe seg en forhåndsgodkjennelse fra amerikanske myndigheter før avreise. I tillegg må du fylle ut et nytt skjema og tolldeklarering på flyet som leveres når du ankommer immigrasjonskontrollen.  De nødvendige papirene får du på flyet.
Registreringen foregår ved at du går inn på  nettside og fyller ut et ESTA skjema klikk her. Spørsmålene er de samme som på det grønne skjemaet du i dag må fylle ut på flyet på vei til USA. Den nye ordningen gjelder alle som kan besøke USA uten visum. Nordmenn som skal på bobilferie eller ferie til USA, og som har et maskinlesbart pass, trenger ikke visum. Men du må altså registrere deg. Det er svært viktig å gjennomføre registreringen før avreise.
Registrer deg senest 72 timer før avreise
For å unngå stress registrer deg senest 72 timer før avreise
Hva skjer hvis du ikke registrerer deg?
Da risikerer man å ikke slippe inn i USA. Man kan bli avvist enten når man går på flyet eller ved immigrasjonen. På sikt er det meningen at den elektroniske registreringen skal erstatte det grønne skjemaet du får på flyet. Har du først registrert deg, er godkjennelsen gyldig i to år. Det er ikke nødvendig å ha bestilt fly og opphold for å gjennomføre registreringen.
Mer informasjon om reise og visum til USA finner du her
 

Via bobilutleie søkemotoren kan dere nå leie bobil til bobilferien i USA.

Nå er det enklere enn noen gang å leie bobil i USA. Fyll ut skjemaet med ønsket leietidspunkt, bobiltype, leieperiode, valuta.

 
 
 
Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.