Svenska Campingpärlor

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Ansia Resort blir en del av Svenska Campingpärlor

Nu får nya campingkedjan Svenska Campingpärlor ännu en pärla – Ansia Resort i Lycksele.
– Ansia Resort är en av Sveriges absolut finaste anläggningar och det känns otroligt kul att vi nu får chansen att införliva den i Svenska Campingpärlor. Med Ansia Resort tar vi ett steg mot att bli tillgängliga för campingsugna gäster i hela landet, säger Mark Baljeu, vd för Grönklittsgruppen
.

Svenska Campingpärlor

Svenska Campingpärlor

Ansia Resort är en modern anläggning vid Umeälvens strand. Här finns 470 platser, drygt 60 stugor och ett hotell med 39 bäddar, en restaurang, servicehus och en rad aktiviteter som hundspann, lekplatser, minigolf men också förutsättningar för jakt och fiske. Anläggningen är åretruntöppen och hit kommer allt från barnfamiljer för en mysig helg till företag som vill konferera i naturskön miljö.

Ansia Resort har under många år ägts av ägarparet Bibbi Åman och Per Ågran som tillsammans byggt upp och utvecklat anläggningen till den nivå den håller i dag.

– Det är en ära att få ta över en så välskött, trevlig och vackert belägen anläggning som Ansia Resort. Vi kommer att ta över och vidareutveckla den med samma känsla och höga kvalitet som den har i dag och marknadsföra som den pärla den är, säger Mark Baljeu.

Grönklittsgruppen är ett av Sveriges snabbast växande turistföretag Ansia Resort i Lycksele blir Svenska Campingpärlors åttonde campinganläggning i Sverige. Förvärvet gör att Grönklittsgruppen stärker sin position i norra Sverige genom campingkedjan Svenska Campingpärlor.

För att läsa mer om Svenska Campingpärlor, gå in på www.campingparlor.se

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.