Bobilparkering og Overnatting Frankrike

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobilparkering  Frankrike

Bobilferie Frankrike

Bobil  camping i Frankrike har lenge vært en populær sommeraktivitet. Som et billig alternativ til andre typer ferie har bobil camping blitt en av de sektorene i den franske reiselivsnæringen som faktisk har nytte av den økonomiske nedgangen.
Med så mange muligheter for bobiler, er Frankrike et bobilparadis, og det er campingplasser for enhver smak – fra de eksklusive som tilbyr full komfort og til campingplasser som tilbyr det aller mest nødvendige. Med andre ord, kan bobil camping være en hel rekke ulike alternativer og det er mange tilgjengelige i Frankrike.
Bobilferie og camping i Frankrike

Bobil Aires ( Gratis bobilparkering i Frankrike )

«Aires de camping»

«Aires« er områder hvor bobiler kan stoppe natten over gratis. Dette er spesielle og spesifikke områder avsatt for kun bobiler og ingen andre kjøretøy er tillatt å bruke desse områdene. Den fulle tittelen er Aire de service / Stationment pour-camping bil. Lokalitetene blir vanligvis skiltet med enten et skriftlig tegn eller en logo av en hvit campingbil på en blå bakgrunn, men disse kan variere på grunn av mye arbeid ved motorveiene og bruk av endel provisoriske skilt.
Parkering på Aires er basert på førstemann til mølla prinsippet og det er ingen forhåndsbestilling. Plassene er vanligvisberegnet til å ta imot biler av mindre enn 7m i lengde. I høysesongen og nær kystlinjer er disse parkeringene svært ettertraktet og kan raskt bli fulle. Det er lov å lage mat og spise i bilen.  Det er ikke tillatt å rulle ut markiser, setteut bord / stoler eller bruke grill. Hvis du ønsker å gjøre noe av dette må du dra til en campingplass.
Noen stoppesteder kan også tilby strøm og det blir da tatt en avgift for dette. Noen steder betaler man med kontant, kredittkort eller man kjøper poletter. Det er da opplyst hvor man kan kjøpe poletter og det er ofte et sted hvor man også kan handle andre lokale varer, noe som er endel av ideen med å anlegge stoppesteder for bobiler.
Som sagt er disse områdene vanligvis gratis eller svært billige å stoppe på. Det er ofte en restaurant på området og der er mulig å fylle på vann og deponere avfall.  Disse Aires må ikke forveksles med multippel motorvei Aires som er hyppig brukt av lastebilsjåfører og også blir besøkt av mange innbruddstyver.
Noen stoppesteder kan også tilby strøm og det blir da tatt en avgift for dette. Noen steder betaler man med kontant, kredittkort eller man kjøper poletter. Det er da opplyst hvor man kan kjøpe poletter og det er ofte et sted hvor man også kan handle andre lokale varer, noe som er endel av ideen med å anlegge stoppesteder for bobiler.
Invitasjoner Formula er et resultat av samarbeid mellom Free France Passion og vinmakere og bønder som ønsker deg velkommen hjem!
Kart med GPS på gratis bobil overnatting steder i France
Airecampingcar.com                                                  
France Passion
Oppdag Gardscamping, det første nettverket av direkte salg av gardsprodukter og gardsturisme. Gardsutsalg, catering, reise og fritid på gården, her er det noe for enhver smak!

Velkommen til Gardscamping Frankrike

Gardscamping! Campingplassen ligg på gården frankrike
 

Bobilutleie Frankrike Søk Her

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.