Fartsgrenser i Europa app

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Fartsgrenser i Europa app

Trafikkregler i Europe app

Hva er fartsgrensen på spanske motorveier? Må jeg bruke hjelm når jeg sykler i Sverige? Denne gratis «European Road Safety App» inneholder alle de viktige trafikkreglene og flere morsomme quiz og spill. Denne gratis app for trafikkregler dekker regler i mer enn 30 land og er på 22 språk. Last ned før du reiser utenlands.

Bruk European Road Safety App til å finne alle viktige trafikksikkerhetsreglene før du går i utlandet, eller mens du er på veien i Europa. Underholde passasjeren din (e) med to morsomme spill om trafikksikkerhet. Veitrafikk regler i EU (som er utarbeidet av EU-kommisjonen)

 
Denne «Going abroad» app er utgitt av EU kommisjon og dekker opplysninger om områder som betegnes som stor trafikkrisiko som for eksempel fart, alkohol, trafikklys og prating i mobiltelefon. Den gir også opplysning om regler for bruk av sikkerhetssele og i hvilke land du må bruke hjelm når du sykler eller kjører moped.
Denne app inkluderer også et hukommelsesspill og quiz om veisikkerhet som er beregnet til å underholde passasjerene under lange turer.
Last Ned Gratis GoingAbroad app
Fartsgrenser Europa itunes app.

 
 
 
Going Abroad – Traffic rules at a glance
going abroad app

Trafikkregler i Europe app

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.