Statens vegvesen SMS-varsel

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Statens vegvesen SMS-varsel

Gratis SMS-varsling Statens vegvesen

Statens vegvesen har tjenester for SMS-varsler for en del vegstrekninger, blant annet i forbindelse med stengninger, kolonnekjøring anleggsarbeid eller vedlikehold.rv221360_5158111a
Ved å melde deg på tjenesten vil du få SMS-varsler når vegene blir stengt og når de åpnes igjen. Vi ønsker å gi varsel i så god tid før en stengning som mulig, men enkelte veger kan bli stengt på kort varsel. Noen av tjenestene har en pris for hver mottatt melding. Dette er kostnaden teleoperatøren tar for å sende en SMS til mottakeren. De øvrige kostnadene ved tjenesten dekkes av Statens vegvesen.
Bilkjøring er krevende, og det er viktig å følge med på det som skjer i trafikken. For mange ulykker skjer på grunn av manglende oppmerksomhet. Det kan for eksempel være fristende å sjekke tekstmeldinger som tikker inn. Hvis du må lese den, kjør inn til siden eller få sidepassasjeren til å lese den. Husk å kjøre bil når du kjører bil!
Statusmeldinger:
For noen av vegstrekningene er det mulig å få en statusmelding uten at en abonnerer på tjenesten. Denne opplyser om den siste SMS-meldingen som er sendt for strekningen, for eksempel «Åpen», «Stengt» eller annet.
SMS-tjenester for stengning av veger

De tilbyr gratis varsling på SMS i forkant av vegstenginger lenger enn 15 minutter og større hendelser.

De varsler bare når de stenger lenger enn 15 minutter. I noen tilfeller vil det være behov for å stenge vegen lenger enn 15 minutter, og for de som ønsker det tilbyr de derfor varsling på SMS. Tjenesten er gratis.
Slik gjør du
Slik melder du deg på tjenesten:
Send «HÅLOGALANDSBRUA» til 2252
Slik melder du deg av tjenesten:
Send «HÅLOGALANDSBRUA STOPP» til 2252
Du kan også få en statusmelding uten å abonnere på tjenesten. Denne opplyser om den siste SMS-meldingen som er sendt for strekningen, for eksempel «Åpen», «Stengt» eller annet.
Slik gjør du det:
send «HÅLOGALANDSBRUA STATUS» til 2252
For å motta informasjon om bruk av tjenesten send «HÅLOGALANDSBRUA HJELP» til 2252  Vegvesen.no/
Vikafjellet+3

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Vi bruker cookies på våre nettsider for bl.a. statistikk og forbedring av innholdet. Bruk siden som normalt eller klikk på OK for å godta bruken av cookies. 

%d bloggere liker dette: