Toscana i bobil

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Gjenoppdag den italienske regionen Toscana i bobil

Toscana i bobil. De fleste kjenner Toscana. Men har man virkelig opplevd den toskanske kulturs mangfoldighet? Genuine opplevelser og magi venter i dette ekstraordinære landskapet. – Det er på tide å besøke Toscana igjen, gjerne i en bobil!

Tuscany Again er non profit-organisasjonen som nå puster nytt liv i det gamle, velkjente Toscana. Målet er å ta den besøkende med på en oppdagelsesreise som viser nye sider av Toscana, – noe man aldri har opplevd før.

La deg forføre av Toscanas originalitet som finnes overalt i det velkjente.

Bobil i Toscana, foto #TuscanyAgain

Bobil i Toscana, foto #TuscanyAgain

Firenzes skjulte skatter – kunsten lenge leve

Firenze gjemmer på en forbløffende samling av samtidskunst i Poggio A Caiano, en grønn oase i utkanten av storbyen. Her kneiser Villa il Cerretino fra 1600-tallet på en bakketopp. Dørene åpner seg til utrolige kunstverker fra pop kunstneren Valerio Adami til epokegjørende designere som Ettore Sottsass og Gae Aulenti. Opplev hvordan Toscana holder diskusjonen om fortidens, nåtidens og fremtidens kunstscene i live.

Les også: Se ledige utleie bobiler i Firenze her.

Mestre håndverket og skap din egen suvenir

Gå på oppdagelsestur i Firenzes vidunderlige skulpturelle arv. Frilli Gallery tar deg gjennom skulpturhistorie fra eldgamle dager til moderne tider.

Skulpturer i Toscana, foto: #TuscanyAgain

Skulpturer i Toscana, foto: #TuscanyAgain

I det utrolige galleriet gnistrer magien bokstavelig talt når skulpturene kommer til live i bronse og marmor. Merk energien, pust inn luktene av metall og stein som skjæres til, og delta gjerne selv i prosessen. Her kan du skape ditt eget kunstverk, klart til å ta med hjem som suvenir.

En stjernebesatt matlagningsleksjon

I hjertet av Firenze danner Villa Bardinis vakre byhage rammen rundt Michelin-restauranten, La Leggenda dei Frati. Omgitt av forførende samtidskunst, byr de dyktige kokkene Filippo Saporito og Ombretta Giovannini velkommen til en matlagningsleksjon i særklasse. De står klare til å lære deg hvordan mat kan løftes til nye gastronomiske høyder.

Bobil i Firenze, foto #TuscanyAgain

Bobil i Firenze, foto #TuscanyAgain

Du får selv lov å være med på å tilberede den skreddersydde middagen, mens kjøkkensjefene veileder til den helt rette ”al dente”-strukturen i din pasta og viser hvordan du smaker til med lokale krydderier. Før middagen serveres, kan du slentre en tur gjennom parkens storslagne blomsterprakt og få et glimt av solnedgangen.

Vi elsker kaffe

Da kaffebønnene kom til Europa, oppfant italienerne espresso. Helt siden den gangen har italienerne tryllet med kaffen og bl.a. oppfunnet vår elskede macchiato og cappuccino. esøk et autentisk florentinsk kaffebrenneri og lær espressoens ABC. Hvordan man kverner bønnene til perfeksjon, og hvordan man skjelner de forskjellige varianter av Arabica og Robusta. Med kyndige kaffeeksperter til å guide deg igjennom kaffereisens mange smaksinntrykk og brygge-tradisjoner, blir du snart kaffemesteren over dem alle.

Kaffe i Toscana, foto #TuscanyAgain

Kaffe i Toscana, foto #TuscanyAgain

Det gamle Toscana

Denne magiske regionen er især kjent for sine udødelige tradisjoner, historie, kunstneriske arv og dets innflytelse på høykulturen – for ikke å glemme den fantastiske naturen som spenner fra høydedrag til hav og omfatter villmark og antikke kulturer.

Kilde og inspirasjon: Tuscany Again som er en non profit-organisasjon som er stiftet av en håndfull ildsjeler. Tilknyttet organisasjonen er et sterkt team av eksperter fra Toscanas kulturrikdommer som fra kunst- og kulturhistorikere til Michelin-kokker, sommelierer, sjokoladeeksperter og kunnskapsrike håndverkere. Alle står de sammen om å gi deg en oppdagelsesreise for livet.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.