Bobilferie til Joboland på Bornholm

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Fornøyelsesparken Joboland på Bornholm

Den lille fornøyelsesparken Joboland på Bornholm i Danmark er ikke som andre parker. Fornøyelsesparken inneholder bla badeland, dyrepark, park og hageområde.

Bobilferie til Joboland på Bornholm

Inngangspartiet til Joboland på Bornholm

Joboland ble egentlig åpnet allerede i 1933 og er kjent for sitt flotte parkområde. Joboland er Danmarks eldste lekeland og inneholder gammeldagse karuseller, stort vannland, blomsterpark, minigolf, klatreland, dyrepark og mye mer.

Alle attraksjoner er gratis når inngangsbilletten er betalt. Inngangsprisen er heller ikke noe å si på – 500 kroner for en familie på 5. Området har også gratis parkering, og plass til bobiler, personbiler og busser.

Blomsterparken i Joboland

Blomsterparken består først og fremst av en damm som ble anlagt i 1933, her kan besøkende ro en liten tur i en av parkens mange robåter eller man kan sitte og nyte naturen på en av de mange benkene som er plassert rundt forbi.

Jobolands egen innsjø

Jobolands egen innsjø

Vannland i Joboland

Vannland strekker seg over 6 mål og er et paradis for små og store i alle aldre. Vannet er oppvarmet. Vannlandet inneholder flere bassenger med tilhørende vannsklier. Det serveres is, drikke og mat de fleste plasser i parken.

Vannland i Joboland på Bornholm

Vannland i Joboland på Bornholm

Dyreparken i Joboland

Dyreparken i Joboland inneholder mange forskjellige arter som blant annet ulike aper, esler, geiter, fugler, lamaer m.m. Lamaene og eslene kan du på eget ansvar gå inn til og klappe.

Apekatt i Joboland som rekker tung til fotografen

Apekatt i Joboland som rekker tung til fotografen

Kontakt Joboland

Joboland Brændesgårdshaven – Højevejen 4 – 3740 Svaneke – Tlf: 5649 6076 – Email: info@joboland.dk Hjemmeside: Joboland.dk

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.