Balka Strand Familiecamping på Bornholm

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Balka Strand Familiecamping på Bornholm i Danmark

Balka Strand Familiecamping på Bornholm i Danmark ligger sentralt plassert for aktiv ferie med surfing, sykkel og fotturer. Gode forhold for bobiler.

Balka Strand Familiecamping på Bornholm

Balka Strand Familiecamping på Bornholm

Via en 100 meters strandsti rett utenfor campingplassen, kommer man til en av Danmarks flotteste strender, stranden er dekket med hvit deilig strand og stranden er langgrunn og barnevennlig. Stranden strekker seg fra Balka til Snogebæk havn. Det finnes aktiviteter på stranden, og du kan spille beachvolley, lei vannsykler, båter, kajakker og vindsurfe utstyr.

Balka Strand rett ved Balka Strand Familecamping

Balka Strand rett ved Balka Strand Familecamping

Fra Balkastrand Familiecamping er det 300m til det idylliske Snogebæk som har havn, minigolf, antikviteter, restauranter, isbarer
Kjærstrup Chokolade, glassblåsere, røkerier og matbutikker.

Fasiliteter på campingplassen:

I hovedbygningen finnes det familierom, lekerom, hadicapbad, tv stue, felleskjøkken, vaskerom, butikk, resepsjon, grill, terasse, røkeovn, bålplass med mer. Campingplassen er godt planlagt med både solrike- og skyggeområder. Alle oppstillingsplassene er nummerert og har strømtilkobling.

Resepsjonen - butikk og Service hus på Balka Strand Familiecamping

Resepsjonen – butikk og Service hus på Balka Strand Familiecamping

Bobiler har egen tømmestasjon, hvor det er enkelt å tømme både wc, spillvann og fylle ferskvann.

Tømmemuligheter på Balka Strand Familiecamping

Tømmemuligheter på Balka Strand Familiecamping

Balka Strand

Balka Strand er kanskje Bornholms mest barnevennlig strand med hvit og fin strand. Stranden har vunnet flere kåringer som Danmarks beste strand. Stranden er langgrunn, den består av ren sandbunn og i høysesongen finnes det badevakter i området.

Balka Strand Bornholm

Balka Strand på Bornholm med Snogebæk i bagrunnen

Snogebæk

I Snogebæk får man en slags sydlandsk stemning, her er det idyllisk blant annet på grunn av de mange kafeene og restaurantene på området. Her finnes det mange utendørs spisesteder, spesialbutikker og kunstbutikker. Hver andre lørdag finner du Bornholms største marked, hvor de selger alt mellom himmel og jord. I uke 29 avholdes en av Bornholms største sommerfester.

Snogebæk på Bornholm

Snogebæk på Bornholm

Hjemmesiden til Balka Strand Familecamping – Klikk her.

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.