EasyGO. Betalning av passage på vägar, broar, tunnlar

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

EasyGO. Betalning av passage på vägar, broar, tunnlar och ett flertal färjeförbindelser i Norge, Sverige, Tyskland och Danmark.

Din AutoBizz kan nu också, genom EasyGo-samarbetet, användas på Öresundsbron, Storebältsbron, Mols Linien samt som betalning av vägavgifter i Norge.

EasyGo är ett europeiskt samarbete mellan Danmark, Norge, Sverige och Österrike som ger dig möjlighet att använda din OBE (transponder) på fler än 50 betalvägar i Danmark, Sverige, Norge och Österrike samt på ett flertal färjeförbindelser i Danmark, mellan Danmark och Sverige och mellan Danmark och Tyskland.

Tjänsten EasyGo Basic är till för fordon som väger mindre än 3 500 kg eller som endast körs i Skandinavien. Om du uppfyller dessa kriterier så är tjänsten EasyGo Basic automatiskt tillgänglig för dig om du har en OBE (transponder), oavsett om det är en BroBizz® från BroBizz A/S, en ØresundBizz® från Øresundsbron, en AutoPASS från Norge eller en AutoBizz från Scandlines. Österrike, Danmark, Sverige och Norge

Du kan använda din EasyGo Basic OBE för att betala passager hos alla anslutna EasyGo-betalstationer, såsom Storebæltbron, Øresundsbron, Svinesundsbron, alla AutoPASS- anläggningar i Norge och många färjeförbindelser i Danmark, mellan Danmark och Tyskland och mellan Danmark och Sverige. 

Betalningen sker med den OBE som du har fått från din Utställare. Du blir debiterad av din Utställare i enlighet med de villkor som du har i ditt avta

EasyGo+ är en gränsöverskridande betalvägstjänst som ger förare av fordon över 3 500 kg möjlighet att betala passageavgifter i Österrike, Danmark, Sverige och Norge med hjälp av endast en OBE (transponder) i alla fyra länder.

Detta är en valbar tjänst, vilket betyder att du själv bestämmer om du behöver den eller inte.

Fördelar för dig:

  • En OBE i fyra länder
  • En OBE per registeringsskylt – denna OBE är individualiserad till fordonets specifikationer
  • En avtalspartner – din Utställare – hanterar alla kundservicefrågor åt dig
  • En faktura för väg- och färjeavgifter
  • Smidig passage av betalstationer
  • Mindre tid på administration

EasyGo+ liggeri täten av den europeiska utvecklingen, som visar möjligheten att implementera en betalvägstjänst som täcker hela Europa med endast ett avtal.

EasyGo+ är specifikt designat för alla fordon över 3 500 kg som körs i Österrike, Danmark, Sverige och Norge.

Skillnaderna mot EasyGo Basic är följande:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.