Bobilforsikring – forsikring til bobil

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Forsikring til bobil – bobilforsikring

Velge av forsikring til bobil – bobilforsikring

Forsikring av bobil (bobilforsikring) er viktig, det er smart å sjekke nøye hva de ulike forsikringer dekker. Sjekk gjerne pris hos flere selskaper.
For bobiler finnes det ulike bobilforsikringer å velge i: ansvarsforsikring, delkasko, kaskoforsikring , bobilforsikring og Bobil Pluss.
Bobilforsikring kan være dyrt, og det lønner seg å sammenligne priser hos de ulike forsikringsselskapene. Du kan spare store beløp. Derfor er det viktig å finne ut hvilke forsikringsbehov du har.
Ansvarsforsikring bobil
Stort sett alle bobileire har plikt å tegne ansvarsforsikring på biler som er i bruk, det står i bilansvarsloven paragraf 15. Ansvarsforsikringen dekker enhver skade som bobilen gjør på sine omgivelser. Dette kan være skade på andre biler i en kollisjon, bygninger, mennesker og dyr. Skadene kan bli svært store, for personskader snakker millioner av kroner.forsikring bobil
Derfor må du tegne forsikring på bobilen før du har hentet bil du har kjøpt. Ellers vil du kunne bli ansvarlig for evt. skader!
Delkasko bobil
Ved delkasko får du ansvarsforsikring og i tilegg får du dekket skader som brann, tyveri, glasskader og i tillegg veihjelp
Kaskoforsikring bobil
Kaskoforsikring dekker skader på egen bobil og er en frivillig ordning. Nyere bobiler bør ha kaskoforsikring. Når bobilen blir eldre og har en mindre verdi kan det bli en vurderingssak om man skal ha en hel eller delvis kaskodekning.
Vær klar over at bilreparasjoner fort er kostbart og det er naturlig å droppe kasko hvis du er i stand til å kjøpe en tilsvarende bil dersom noe skjer.
Superforsikring eller «kasko pluss»
Ved slike forsikringer får du kaskodekning, men i tillegg dekker forsikringen som regel også motorskader og leiebil i hele reparasjonsperioden.
Bobilforsikring
Bobilforsikringen inneholder samme forsikringsdekningen som kaskoforsikring pluss dekning av fastmontert utstyr, dekning av løst utstyr og eiendeler, tyveri av CD’er, DVD’er, vin og brennvin. Bobilforsikringen inneholder ofte også bilhjelp hjemme og utgifter til leiebil/opphold ved ferieavbrudd.
Hva er egenandel?
Egenandel er den delen av kostnaden ved skade som du betaler selv. Typisk tilbyr forsikringsselskapene en egenandel på opptil 4000 kroner på bobilforsikringer.
Reiseforsikring dekker som oftest løsøre i en bobil når du er på tur men dette må du sjekke med forsikringsselskapet.

Gjenside Bobil forsikring

Dekning for fuktskade. Fuktskader i vegger, tak og gulv dekkes for bobiler som er under 15 år gamle, så lenge du tar en årlig fukttest.

Personlig løsøre er ting du har i bobilen din, som for eksempel klær eller fiskeutstyr.
Med ekstrautstyr mener vi utstyr som er fastmontert etter at bobilen forlot fabrikken, som for eksempel ekstralys.
Les mer om alle bobilforsikringene eller be om et uforpliktende tilbud
Bobil Pluss Bobil Kasko Bobil Delkasko Bobil Ansvar
Vår mest komplette bobilforsikring En god forsikring for de fleste Dekker noen skader på egen bobil Dekker ingen skader på egen bobil
Ansvar x x x x
Rettshjelp x x x x
Ulykke x x x x
Brann x x x
Tyveri x x x
Glasskader x x x
Løsøre/ekstrautstyr x x x
Veihjelp x x x
Kollisjon x x
Utforkjøring x x
Velting x x
Totalskade x x
Utvidet totalskade x
Fuktskade x
Maskinskade x
Feriegaranti x
Høyere summer forløsøre/ekstrautstyr x
Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.