Bobilparkering Portugal

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobilparkering og ovrenatting Portugal

Camping Portugal 

Portugal er fortsatt veldig tradisjonelt, og det er et av de billigste landene i Vest-Europa å feriere med bobil. Algarve er et av de varmeste stedet i Vest-Europa om vinteren og et flott sted å besøke med bobil i denne perioden. Portugiserne er vennlige, hjelpsomme, glade mennesker og mange snakker godt engelsk.
Bobilferie i Portugal er mer enn bare forskjellige reisemål. Landet har et rikt utvalg av arkitektur og en spennede kultur og historie. Dette er med på å gjøre Portugal til et av de mest interessante landene  for bobilferie man kan besøke i Europa.
Hovedstaden Lisboa er en av de mest levende i Europa. Med et flott sentrum og et utvalg av vakre strender ved forstedene er Lisboa verdig en stopp selv om vinteren fordi det er fortsatt ganske varmt.
• Algarve – vakre strender, bra uteliv i Lagos og Faro.
Lisboa – en av Europas flotteste byer.
Alentejo –  varme og vakre strender.
Bobilparkering Portugal: Det er nesten 150 campingplasser i Portugal. Du vil finne noen enkle campingplasser (én stjerne) og noen svært luksuriøse (fire stjerner). Du kan velge deg en passende plassering for bobilen.1692128
Gratis camping i Portugal : Portugal er et av de beste landene i Vest-Europa for «wild» camping. Det er mange steder hvor det er mulig å parkere bobilen, enten ved stranden eller lengre inn i landet. I Algarve gratis camping  offisielt forbudt, men utenom sommeren tolererer politiet ansvarlig gratis camping. Om vinteren er Algarve det varmeste stedet, men kan fort bli opptatt. Alentejoregionen, nord for Algarve tilbyr et mindre overfylt alternativ.
Kommunale campingplasser i Portugal : De kommunale Campingplassene (statlige) er normalt veldig billig, men har ikke  kvaliteten til de uavhengige campingplassene. Kommunale campingplasser er greie for å tilbringe lange perioder av gangen og holde kostnadene nede. De har standard fasiliteter på campingplassen, men de er ofte noe slitt. I løpet av sommeren (mai til september) er kostnaden vanligvis € 15 – € 20 bobil, per natt. Utenom sommeren blir prisen halvert.
Bobilparkering portugal
Motorhome Camp sites Portugal – Kart:
Areas de Servicio Portugal:
Camping Salon:
Camping Portugal – Kart:
Eurocamping Portugal:
Gjennomsnitts temperature Portugal:
Visit Portugal.com
 

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.