Bobilferie Island – Bobil Leie Island

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobiltur i fasinerende Island

Bobilferie Island

Når du leier bobil på Island kan du lett komme deg rundt til de ulike attraksjonene. Du får også sett enormt mye av landet og dets fasinerende natur fra bobilen. Island er for folk som er interessert i spenning og de store utendørsopplevelsene. Dette  landet har kokende gjørme, vulkaner, isbreer, geysirer og fossefall. Det å være ute på den åpne veien er en reell utfordring for besøkende med bobil eller andre kjøretøy for den del.
Island bobiltur byer
Island er egentlig ikke isete, faktisk erdet  bare rundt 10% av landet som er dekket av isbreer og det er ganske mildt klima til tross for  nærheten til polarsirkelen. Det offisielle språket på Island er islandsk, som er lik det norrøne fra det 13. århundre, de fleste islendinger snakker også engelsk. Flertallet snakker også noen av de andre skandinaviske språkene, samt spansk og fransk.
Iceland bobilferie
Ting å gjøre på Island
Sjekk øyas dyreliv – Besøk byens zoologiske hage, Reykjavik Zoo. Dette er egentlig en familiepark med vikingtema, men i tillegg har du muligheten til å se samtlige av øyas dyrearter. Fra islandshest til reinsdyr og laks.
Slapp av på vulkansk strand – Kanskje ikke det helt store på vinterhalvåret, men når sommeren og midnattssolen lyser over Island bør du få med deg den vulkanske stranden Nautholsvik, verdens nordligste av sitt slag.
Se gamlebyen – Reykjavik har klart å bevare bygninger og atmosfæren i flere bydeler. Midt i byen ligger gamlebyen, the old town. Vel verdt et besøk.
Den blå lagune – Berømt geoterimiske spa
Den blå lagune er et unikt geoterimsk spa som ligger rett utenfor Reykjavik. Lagunen er et av Islands mest populære turistmål. Siden Island ligger midt oppå Atlanterhavsryggen, svømmer du teknisk sett over to ulike kontinenter! Du kan plaske i timesvis i det varme vannet mens du tar deg noe å drikke.
Vikingene fra Thule
Tar turen rundt nasjonalparken Thingvellir, geysir og Gullfoss, før du setter nesen mot et av de nydeligste geoterimiske områdene i verden, Hveravellir i høylandsområdet Kjölur.
Akkurat som sine skandinaviske naboer så kan Island være Ganske dyrt, så bobilleie er en svært kostnadseffektiv måte å besøke landet. Det beste rådet er å overnatte på en av de godt utstyrte campingplassene. Disse ligger ofte rundt steder av interesse så det bør ikke være noe  problem å finne en. Det er også muligheter for å tilbringe natten på bondegårder. Valget er ditt og vær oppmerksom på at bobil utleie er populært på Island slik at bobilene blir tidlig booket.

eg_is_027885

Godt å vite.
Det er en hovedvei, Route 1, som fører rundt i landet, de andre er enten mindre asfalt veier, eller grove kjerreveier. Etterspørselen etter bobil er stor så sørg for at du planlegger turen i god tid og bestiller din bobil tidlig for å få en god rabatt.
På campingplassene varierer prisene fra omkring 700-1.500 ISK, avhengig av standard. Camping og overnatting utenfor campingplasser er tillatt, men man bør søke om tillatelse hos rette vedkommende først. Det anbefales at turister benytter campingplassene i mest mulig utstrekning. En brosjyre om overnatting og camping fåes på turistinformasjonene. Oversikt over campingplassene på Island finner du her.
 
iceland bobil veier
Etterspørselen for bobiler til utleie er høy, så sørg for at du planlegger turen i god tid og bestill din bobil før du reise..
Vi har nå fått avtale med en av verdens største bobilutleie- søkemotor. Du kan nå søke og leie bobiler i nesten hele verden, inkludert Island og resten av skandinavia.
Husk å bestille flybilletter samtidig med bestilling av bobil. Flybilletter kan dere finne på lenkene under:
Expedia   ebookers   KLM   Lufthansa   Reisefeber   Skyscanner   Supersaver.no   Travelstart  Go To Gate 

Søk og bestill leiebobil på Island her:

 

 Gjennomsnittstemperatur i Islandaverage-temperature-iceland-reykjavik

Bobil leie Reykjavik
Bobil leie Reykjavik flyplass
Bobil leie Keflavík Airport
Bobil leie Keflavík
Bobil leie Egilsstaðir
Bobil leie Akureyri
 
 
 
 

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.