Leie av Bobil Island – Bobilutleie Island

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobilutleie Island – Leie av Bobil Island

Leie av Bobil Island – Bobilutleie Europa

Blå-Lagune-Island

Leie av Bobil Island

Leie av Bobil Island – Lei bobil på Island og resten av de skandinaviske landene her med vår nye og moderne søkemotor for utleie av bobiler.
Island er et perfekt bobilferie sted, godt kjent for sin uberørte og vakre natur i tillegg til å være ett av de mest moderne samfunn i verden med litt over 300.000 innbyggere.

Etterspørselen for bobiler til utleie er høy, så sørg for at du planlegger turen i god tid og bestill din bobil før du reise.

Søk og bestill leiebobil på Island her:

Leie av Bobil Island – Riksvei 1 ligger langs kyststripen, hele øya rundt og er omtrent 1300 km lang. Det er også mulig å krysse høylandet eller det sentrale Island om sommeren, men kun da med firehjulstrekker (4WD).

leie-bobil-iceland-geyser-cs

Leie av Bobil Island

Etterspørselen for bobiler til utleie er høy, så sørg for at du planlegger turen i god tid og bestill din bobil før du reise.Vi har nå fått avtale med en av verdens største bobilutleie- søkemotor. Du kan nå søke og leie bobiler i nesten hele verden, inkludert Island og resten av skandinavia.

Bobiltur i fasinerende Island
Leie av Bobil Island -Det er omkring 68 registrerte campingplasser i Island. De fleste åpner for besøk i begynnelsen av juni og har åpent til slutten av august / midten av september, avhengig av beliggenheten. På campingplassene varierer prisene fra omkring 700-1.500 ISK, avhengig av standard. Camping til overnatting utenfor campingplasser er tillatt, men man bør søke om tillatelse hos rette vedkommende først. Det anbefales at turister benytter campingplassene i mest mulig utstrekning. En brosjyre om overnatting og camping fåes på turistinformasjonene
 
Husk å bestille flybilletter samtidig med bestilling av bobil Island. Flybilletter og evt. overnatting på hotell.
 

Bobil leie Reykjavik

Bobil leie Reykjavik flyplass

Bobil leie Keflavík Airport

Bobil leie Keflavík

Bobil leie Egilsstaðir

Bobil leie Akureyri

Bobilutleie Island – Bobilutleie Reykjavik – Bobilutleie Keflavík Airport – Bobilutleie Keflavík – Bobilutleie Egilsstaðir – Bobilutleie Akureyri – Bobilutleie Reykjavik flyplass

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.