Bobil leie Belgia – Bobilutleie Belgia

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Bobil leie Belgia  – Bobilutleie Belgia

Bobil leie Brussels Belgia

Bobil leie Belgia – Belgia er et av verdens mest industrialiserte land. Det preges i dag av motsetninger mellom de nederlandsktalende flamlenderne i nord og de fransktalende vallonerne i sør. Belgia (navnet) kommer av Belgica, det latinske navn på Nederlandene i middelalderen og renessansen.belgia Brussel
Bobilutleie Brussels – Lei bobil i Belgia med vår nye søkemotor for utleie av bobiler. Fly til Brussels og hent bobilen på flyplassen.
Søk og bestill bobilferien i Belgia på en av verdens første og største bobilutleie- søkemotorer. Mange ulike bobilmodeller og prisklasser er tilgjengelige.
Husk å bestille flybilletter samtidig med bestilling av bobil. Svært mange fly lander på Brussels flyplass – hovedflyplassen i Belgia, mulig å få hentet bobilen der. Flybilletter og evt. overnatting på hotell kan dere finne på lenkene under:

Expedia  ebookers  Go To Gate  KLM  Lufthansa  Reisefeber  Skyscanner  Supersaver.no  

Søk og bestill leie bobil i Belgia her:

Bobil leie Belgia – Belgia ligger i Vest-Europa mellom Nordsjøen, Frankrike og Nederland. Belgia har et areal på 33 990 kvadratkilometer og er delt inn i tre geografiske regioner: Kystsletten i nordvest, det sentrale platået og Ardennene i sørøst. Kystsletten består hovedsakelig av sanddyner og dikelandskap. Dikelandskapet er landområder nær eller under havnivå, der havet holdes ute ved hjelp av diker, eller sletter som er drenert ved hjelp av kanaler. Det sentrale platået er et jevnt område som sakte stiger innover i landet, og har mange fruktbare daler og er irrigert av mange vannveier. Her finnes også mer kuperte områder, inkludert grotter og små gjel.
Brussel er hovedstaden i Belgia og en av landets tre føderale regioner. På Belgias tre offisielle språk heter byen Bruxelles (fransk), Brussel (nederlandsk) og Brüssel (tysk). Regionen har 1 080 790 innbyggere (2008), mens kommunen har 142 853 innbyggere. Hovedstadsregionen Brussel og dens kommuner er offisielt tospråklige med fransk og nederlandsk.
Brussel regnes også for Den europeiske unions hovedstad, da blant annet Europakommisjonen og Europaparlamentet holder til her. I tillegg ligger NATOs hovedkvarter i byen. Brussel har vært vertsby for verdensutstillinger i 1897, 1910, 1935 og 1958. Til utstillingen i 1958 ble Atomium bygd. Brussel

Bobilutleie Brussels

Annonse:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.