Campingbil.net

EasyGO. Betalning av passage på vägar, broar, tunnlar

EasyGO. Betalning av passage på vägar, broar, tunnlar och ett flertal färjeförbindelser i Norge, Sverige, Tyskland och Danmark.

Din AutoBizz kan nu också, genom EasyGo-samarbetet, användas på Öresundsbron, Storebältsbron, Mols Linien samt som betalning av vägavgifter i Norge.

EasyGo är ett europeiskt samarbete mellan Danmark, Norge, Sverige och Österrike som ger dig möjlighet att använda din OBE (transponder) på fler än 50 betalvägar i Danmark, Sverige, Norge och Österrike samt på ett flertal färjeförbindelser i Danmark, mellan Danmark och Sverige och mellan Danmark och Tyskland.

Tjänsten EasyGo Basic är till för fordon som väger mindre än 3 500 kg eller som endast körs i Skandinavien. Om du uppfyller dessa kriterier så är tjänsten EasyGo Basic automatiskt tillgänglig för dig om du har en OBE (transponder), oavsett om det är en BroBizz® från BroBizz A/S, en ØresundBizz® från Øresundsbron, en AutoPASS från Norge eller en AutoBizz från Scandlines. 

Du kan använda din EasyGo Basic OBE för att betala passager hos alla anslutna EasyGo-betalstationer, såsom Storebæltbron, Øresundsbron, Svinesundsbron, alla AutoPASS- anläggningar i Norge och många färjeförbindelser i Danmark, mellan Danmark och Tyskland och mellan Danmark och Sverige. 

Betalningen sker med den OBE som du har fått från din Utställare. Du blir debiterad av din Utställare i enlighet med de villkor som du har i ditt avta

EasyGo+ är en gränsöverskridande betalvägstjänst som ger förare av fordon över 3 500 kg möjlighet att betala passageavgifter i Österrike, Danmark, Sverige och Norge med hjälp av endast en OBE (transponder) i alla fyra länder.

Detta är en valbar tjänst, vilket betyder att du själv bestämmer om du behöver den eller inte.

Fördelar för dig:

EasyGo+ liggeri täten av den europeiska utvecklingen, som visar möjligheten att implementera en betalvägstjänst som täcker hela Europa med endast ett avtal.

EasyGo+ är specifikt designat för alla fordon över 3 500 kg som körs i Österrike, Danmark, Sverige och Norge.

Skillnaderna mot EasyGo Basic är följande:

Exit mobile version