Free campers Guide to Norway

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Free campers Guide to Norway

Free campers er skrevet på engelsk og gir deg oversikt på over 500 plasser hvor du kan overnatte gratis med bobil, campingvogn eller telt.

Boka har tydelige kart og fargekoder som gjør det lett å finne plasser som passer ditt behov i nærheten av der du befinner deg.

Free campers

Free campers

Hver plass har en assosiert WEB side som du kan navigere til med hjelp av QR kodene i boka. Les av QR koden med din smarttelefon og du kan navigere med telefonen eller nettbettets GPS direkte til plassen.
På nettsidene finner du også kart over nærområdet og ytterligere informasjon og bilder dersom dette finnes. Du kan også gi tilbakemeldinger til oss og andre brukere på nettsidene. Forfatteren bruker gratisplasser i naturen på sine turer i Norge der det er mulig og praktisk. Allemannsretten gir alle retten til å ferdes, overnatte og høste av naturen med visse begrensninger. Plassene i boka har tilgang via vei og kan benyttes av kjøretøy uten for store inngrep i naturen i.h.t denne retten.

Boka kan bestilles hos Adlibris for 493 kroner.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.