Camperstop app

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/e/campingbil.net/httpd.www/wp-content/themes/3magazine-premium2/template-parts/content.php on line 13

Camperstop app – Gratis app med 9000 bobilparkeringer og bobilplasser i Europa.

Camperstop app - Gratis app med 9000 bobilparkeringer

Camperstop app – Gratis app med 9000 bobilparkeringer

Camperstop appen er større enn noen gang, den har over 9000 bobilparkeringer, bobilplasser og campingplasser i Europa. Appen bygger på all informasjon som finnes i den engelskspråklige bokutgaven av Camperstop Europe.

Camperstop appen anbefales å ta med på den neste bobilferien. Appen er brukervennlig og gir deg detaljert informasjon om bobilparkeringer og bobilplasser. Du finner informasjon om GPS posisjon, vann, strøm, WC, dusj, Wifi og tømmemuligheter. Appen er kompatibel med iphone og android, fungerer både på mobil og nettbrett.

Camperstopp appen inneholder blant annet:

  • Online tilgang til alle 9000 kontrollerte bobilplasser i 27 land i Euroopa, det ingen restriksjoner på informasjon selv om appen er gratis. Du finner alt i fra enkle bobilparkeringer til bobilparker/stellplasser, marinaer, bondegårder, vingårder med og uten vann, strøm, WC, dusj, Wifi og tømmemuligheter.
  • Appen bruker kart og navigasjon fra Google maps.
  • Du kan lagre bobilparkeringer og andre bobilplasser i en egen favorittmappe.
  • Appen finnes også i en Pro utgave hvor du får tilleggsinformasjon som værvarsel, offline tilgang på kart og mulighet for å fjerne reklame. Pro utgaven av appen koster ca 60 kroner i året.

Her finner du Camperstop til android,

Her finner du Camperstop hos Apple Store

Annonse:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.